En lang søndag

Det var andre gang denne sesongen vi hadde tre kamper i egen hule på en dag. Og det gikk ikke helt etter planen denne gangen heller. Det startet med G/J-15 som sto på motsatt side som Råde. En kamp vi vel egentlig burde vunnet, men Råde trakk det lengste strået.

7-9, (4-1), (3-3), (0-5)

Første målet kom etter bare 1 minutt, så ble det 2-0 bare 48 sekunder senere. Når lagene går av banen ledet vi 4-1, det lå jo til rette for at vi skulle slå laget som lå rett over oss på tabellen. I midtperioden kom Råde mer på banen spillemessig og den endte 3-3. Hva som skjedde i siste periode kan vi bare spekulere i. Men, ting gikk ikke som vi håpet, Råde holdt hodet kaldt og vant søndagens oppgjør.

Bilder fra kampen nederst i artikkel

St. Croix/Slevik D1 mot Monolitten D2

0-11, (0-3), (0-4), (0-3)

Vi hadde ikke alle spillere tilgjengelig denne søndagen, mot Monolitten hadde det vel i beste fall bare pyntet litt på tallene. Men, vi gjør en god kamp selv om vi gjerne skulle serie avsluttet hjemme med en seier. Nå gjenstår det kamper i regionscupen, der vi møter Sarpsborg.

6-8, (3-1), (1-3), 2-4)

Strømsmell i siste hjemmekamp, 3.plass og bronse i serien

1.periode:

Siste seriekamp for sesongen og motstander er Strømmen. Vi starter kampen bra, får et tidlig overtallsspill og bruker bare 14 sekunder på å ta ledelsen i kampen. Det er Jonas som spiller fram til Steini som setter ballen i nettet. Ikke lenge etter skal vi igjen spille overtall, denne gangen får vi også et skudd på mål, men ikke i nettet. Akkurat når gjestenes spiller entrer banen vinner han ballen og kommer gjennom og utligner. 26 sekunder senere er vi igjen i ledelsen. Setterberg spiller ballen til Jonas som drar seg gjennom og plasserer ballen i nettet bak gjestenes målvakt til 2-1. Det veksler fram og tilbake videre i perioden og på tampen av perioden finner Ole en ledig Tenold som ekspederer ballen i mål og 3-1 til pause.

2.periode:

Vi  får jobbe på i denne perioden. Gjestene gir alt og reduserer til 3-2. Passerer midtveis i kampen. Espen finner Steini som smeller ballen i nettet og 4-2. Vi pådrar oss en utvisning for liggende spill og gjestene utnytter dette og reduserer igjen, nå til 4-3. Mot slutten av perioden skjer det mye action og mister ballen til motstander som utligner til 4-4. Surt og leit, Jonas er ikke fornøyd med seg selv. Det ender med at han får rødt kort og vi skal spille undertall i 4 minutter. Vi holder unna ut perioden og starter i undertall i periode 3.

3.periode:

Før minuttet er spilt av perioden utnytter gjestene sitt lange overtall og tar ledelsen 4-5. Gjestene pådrar seg to utvisninger og vi skal spille fem mot tre. Dette må vi utnytte. CP er servitør når han spiller til Tenold som setter sitt andre mål og utligningen er et faktum. Vi fortsetter i overtall og denne gang er det Setterberg som serverer CP som setter inn 6-5. Nå har vi snudd kampen. Det fortsetter å veksle fram og tilbake i kampen. Så skjer det som ikke skal skje, gjestene klarer å utligne til 6-6.  Vi tar en time out og vil forsøke å hale i land seieren. Gjestene har flyten nå og klarer å ta ledelsen på ny når det gjenstår et minutt og 33 sekunder. Vi tar ut målvakt og spiller seks mot fem. 40 sekunder gjenstår når gjestene klarer å vinne ball og sette den i det tomme målet og dermed 6-8. Det smeller litt på slutten, men det er gjestene som trekker det lengste strået i dag og tar med seg poengene hjem. Vi ender på en habil 3.plass i serien. Har minst en kamp igjen med semifinale i Regions cupen mot ennå ikke bestemt motstander. Gutta har gjort en god sesong og det er bare 4 poeng som skiller fra 1.plass til 3.plass.