En meget spennende og god kamp

Det ble et spennende nabo oppgjør når Slevik hvit (for anledningen i sort 🙂 tok i mot våre spillere i Gaustadhallen. Dette var serieåpning i G-15 serien der Slevik stiller med to lag, sort og hvit. Greåker, Råde, Sarpsborg og Stathelle fra Bamble kommune i Telemark utgjør resten av denne serien.

Vi starter i et forrykende tempo og leder kampen ganske tidlig med et mål fra vår alles Alexandra og vi spiller ganske så bra i den første delen av første periode, vi ligger under med 2-1 etter 20 min spilt, men synes det var en bra utvikling.

Andre periode starter litt tregt for oss og får en ny en I r*va før vi våkner opp og setter 2 kasser ganske kjapt og går til pause med 3-3 og vi er ganske fornøyd med dette.

Tredje periode starter meget bra med 2 nye kasser før vi får 2 nye I trynet og vi er da like langt 5-5 og kampen lever i beste pirat ånd. Begge lag jobber veldig bra og vi følger hverandre i resten av kampen og vi stikker av med en meget deilig seier 😁

VICTORY betyr seier og Victoria spilte sin første seriekamp for piratene i dag. Alexandra (betyr: Beskytte) scoret Piratenes første mål i denne serien. Vi GRATULERER begge og HELE laget 🙂