Sarpsborg stakk en tur innom

B laget kommer fra en storseier borte mot Soon og fortsetter seiersrekka hjemme mot Sarpsborg 3. (3-0,0-1,0-0)

Print Friendly, PDF & Email

Tøgers og Andre tar en low-five…

1.periode:

Gutta fortsetter som tidligere og har en god plan for kampen. Det skal ikke gå mer enn 39 sekunder før St.Croix tar ledelsen 1-0, målscorer #58 Thøgersen, assist #27 Hanstad.

Vi har ganske god kontroll og bryter spillet til motstander bra. 06:31 ut i perioden øker vi til 2-0 ledelse ved #11 Jordet, assist #3 Bømvik. Målvakta vår #77 Michael har noen skudd på seg men har redder de lett. 12:19 og St.croix øker til 3-0 ved #18 Halvard, assist fra #12 Enholm. Resten av perioden skjer det ikke så mye, vi spiller godt og Sarpsborg sliter med å sette sitt spill.

2. periode:

Vi skal fortsette å opprettholde det spillet vi hadde i 1.periode, men vi legger oss litt ned på deres nivå og da blir ikke ting like enkelt. Vi pådrar oss en to minutter og Sarpsborg scorer i overtall, 3-1. Vi har mange skudd på keeper, men det lar seg ikke gjøre å få ballen i mål.

Pause 3-1.

3.periode:

Vi holder samme trenden som i 2. periode og får ikke helt til, selv om vi vil. Vi holder heldigvis unna med et baklengsmål og tar 3 poeng J  Vi har en god keeper i dag som skal ha mye av æren for at vi ikke får flere mål mot oss. St. Croix herrer B har startet sesongen bra, og vi håper det fortsetter J