Endelig kamp i egen hule og målfest ble det

07.10.23. St.Croix – Bækkelaget 16-5  (6-2) (4-1) (6-2).

Mer om kampen HER.

Kan jeg få assist på den?

Brevik til sekretariatet når vi scorer selvmål når Bækkelaget har avventende utvisning og Christian passer til Steini som scorer selvmål…

1 periode:

Etter to bortekamper var det endelig kamp i egen hule. Bækkelaget på besøk denne lørdagen. Ny intro på storskjermen (mr. Showman har vært kreativ). Gutta fikk i seg et godt måltid før kampen, Jørn viste fram sine kokke kunster. Starter godt, mye vilje i laget. Vi pådrar oss en utvisning og dermed undertallsspill. Gjestene utnytter det og 0-1 etter 06:23. Bare 34 sekunder etterpå er det 1-1. Lasse spiller fram til Jonas som setter ballen bak gjestenes målvakt. Vi jobber på med de tre rekkene vi stiller med. 11.30 er det Holme som spiller til CP som setter inn 2-1. Halvannet minutt senere spiller Steini fram til Jonas som setter inn 3-1. 48 sekunder senere står det 4-1, Mathias scorer etter pasning fra Marius. 21 sekunder senere reduserer gjestene til 4-2. vi nærmer oss seksten spilte minutter og Mathias serverer til Marius som setter inn 5-2 på tiden 16:02. På tiden 17:59 spiller CP til Steini som setter inn 6-2. Det blir stillingen til pause.

2 periode:

Vi fortsetter å male på. Det er igjen Marius som finner nettmaskene etter pasning fra CP på tiden 21:50 og 7-2. Førsterekka vil ikke være dårligere og nå er det Jonas som er servitør for Steini som setter inn 8-2 på tiden 23:48. Det blir en utvisning på oss, men gjestene pådrar seg også en utvisning i sitt overtallsspill. Det ender ikke med særlige sjanser til noen av lagene. Gjestene reduserer til 8-3 når klokka står på 29:43. Steini blir hindret på vei igjennom og det blir dømt straffeslag på tiden 30:46. Steini gjør ingen feil og legger ballen over skuldra på målvakten og dermed 9-3. Det blir et undertallsspill som vi rydder greit opp i. Så kommer målet som fikk speaker til å bli målløs. Når Steini tryller fram ballen til Christian Brevik som også tryller ballen i nettet og 10-3 til vertene på tiden 37:57. Det er stillingen ved pause.

3 periode:

Gutta jobber på og det er spilt 45:25 når CP setter inn 11-3 etter pasning fra Holme. Bare ett minutt og tyvesekunder senere står det 12-3. Igjen Steini med mål etter pasning fra Lasse.

Gjestene reduserer til 12-4 på tiden 47:21. Endelig blir det nettkjenning på Christopher som setter inn 13-4 etter pasning fra Tenold på tiden 51:56. Så skjer virkelig noe sjeldent. Gjestene har en avventende utvisning på gang og Tor forlater målet.

Dermed klarer vår egen toppscorer kunststykket og sette ballen i eget mål på tiden 52:44. Det står 13-5 og vi får overtallsspill. Det utnytter vi til gangs. Marius setter ballen i nota etter pasning fra Lasse og 14-5 på tiden 53:41.

At det er #87 som tilfeldigvis havnet på «plassen for selvmål» er HELT tilfeldig. Men, passet jo godt da Christian får den tvilsomme «ære» å passning på dette målet.

Vi kjører på og igjen scorer Steini, sitt femte mål for dagen i riktig mål. Pasningen kom fra Christian Brevik på tiden 55:50. Vi pådrar oss et par unødvendige utvisninger og rydder godt opp foran Tor som stod tredje periode etter at Mætte hadde stått de to første periodene. Åtte sekunder før slutt er det Jonas som scorer sitt tredje for dagen etter pasning fra Christian Brevik og dermed ender det med 16-5 til piratene i egen hule. Ny kamp lørdag 14.10, da borte mot Lyn.

Dagens BB Steini:

Statistikk:

Steini 5+2

Marius 3+1

Christopher 1+0

Lasse 0+3

Jonas 3+1

CP 2+2

Mathias 1+1

Tenold 0+1

Christian Brevik 1+2

Holme 0+2

                                                                                                                      ”Piraten

Ketil:

I dag følte jeg vi fulgte gameplan vi ble enige om før kampstart. Vi var tålmodige med tempo i ballen. Det var en positivitet i laget som vi ønsker å framstå. Gutta spilte som et lag. De gjorde hverandre gode, rett og slett. Når Tenold egentlig kunne ha skutt selv, men velger å spille ballen til en enda bedre plassert medspiller, som kan score på åpent mål, sier litt om lagfølelsen gutta hadde i dag. Det var et av mange gode prestasjoner gutta hadde i dag. Var en lettelse å se at gutta fikk ut potensialet sitt også i kamp etter en god treningsuke. Og når en spiller klarer å score i begge måla i en og samme periode, ja da fortjener du bestemannspremien. Gratulerer Steini 🙂

Christian:

I dag fikk vi dratt frem noen av kapitlene av det vi ønsker å spille. Er selvfølgelig litt pirk her og der, men vanskelig å ikke finne gode adjektiver når vi scorer masse mål. Vi skal kose oss med seieren frem til mandag. Da knytes skoene igjen, og nye gode treninger før vi reiser å møter Lyn neste helg.»

Bilder fra kampen:

BEKLAGER ble noe feil med opplastning av bilder, så her kommer noen flere ganger…

Print Friendly, PDF & Email