SERIESTART MOT GREÅKER HVIT 26/10

1 periode: så var det i gang med et nytt kapitel for disse gutta med serie og poeng og ikke minst 3 perioder. Vi skulle ut mot Greåker og det så ut som gutta var handlingslammet og sto med lua i hånda fra start og de slapp den liksom ikke denne kagen. Vi er ikke med fra start og ikke noe av det vi sier på benken hjelper for guttene virker å ikke ha trua på seier mot Bulldogene fra Tindlund. Vi slipper dem til gang etter gang, og vi skal takke Sigurd i mål for at det ikke sto mer enn 2-0 til pause.

2 periode: Vi gjorde et forsøk på å vekke guttene i pausa men vi fortsetter med å stå med lua i hånda og la Greåker få gjøre ak som de vil. Vi går forbi denne perioden med stillhet og den ebber ut med 2 til i eget så 4-0 etter andre periode.

3 periode: Vi prøver igjen å få guttene opp å trå til litt , men er nok dagen for at respekten for det andre laget er for stort og vi får ikke tent kamplysten som vi vet de har inni seg et sted. Men i dag sitter den jaggu langt inne. Vi får ikke til noenting og blir løpende imellom og de gjør ak som de vil og Sigurd har mer enn nok å gjøre for å holde ballene ute fra nettet. Vi tar en TO og har ikke noe annet budskap enn at de bare skal gjøre det de har lyst til utpå der, og da sprang noen av de plutselig 😉 . vi får 3 baklengs denne perioden så kampen ender med 7-0 tap og vi håper å tror at guttene ser at det må hard jobbing til for å vinne kamper.

I år har vi stjernebørs på G13 som vi gir etter innsats og i forhold til ferdighetene de har som spillere. Vi gir 1, 2 og 3 stjerner når det er noen som fortjener disse.

*** Sigurd, dagens bestemann som har fullt fokus gjennom hele kampen og gjør at vi ikke slipper inn flere enn det vi gjør i dag. Bra jobbet og fortsett slik.

** Frans somjobber å sliter over hele banen og prøver å få de andre med seg i kampen. Løper og spiller med hjertet utenpå drakta. Fortsett slik du også Frans.

*Niklas får denne for stegene han har tatt siden han kom til oss og gjør det han kan for å rydde opp når de kommer, fortsett å jobb hardt fremover.

Print Friendly, PDF & Email