Sesongens fjerde kamp

2.11.2019 St.Croix 2 – Fredrikstad 3

1 periode

Da var vi klare for nok en kamp. På andre side står Fredrikstad 3. Vi var alle klar over at Fredrikstad kom til å kjøre på fra start og det fikk vi merke, for allerede etter 03:43 setter de inn sitt første mål. Etter bare 05:11 står det 0-2, vi rekker så vidt å komme oss på banen igjen før det smeller i mål igjen på 05:24. Vi klarer å holde Fredrikstad litt tilbake, men 11:09 setter de inn dagens 4. mål. Vi spiller ikke mer enn 11:33 før Fredrikstad legger på til 0-5. 12:57 klarer vi å på dra oss en 2 min utvising for ulovlig dytt mot vant. Vi spiller bra Box frem til 14:43 da setter Fredrikstad inn mål nummer 6. Vi tar oss sammen de siste minuttene og forsvar oss frem til 19:57 da putter de sitt 7. mål.

2 periode

Vi går ut med et mål om å forsvare oss bedre i vår egen sone. Allerede etter 03:37 sprekker det da Fredrikstad setter inn mål nummer 8. Vi slår oss selv på brystet og forsvarer oss bra frem til 07:45 da setter Fredrikstad inn mål nummer 9. Etter 08:55 spekker vi opp igjen og Fredrikstad setter inn mål nummer 10. Vi forsetter å slippe opp og skaper ikke veldig mye, men Fredrikstad forsetter å kjøre på for på 09:24 og 09:57 legger de på med mål nummer 11 og 12. Så er det noe som skjer – vi klare endelig få noe ute av vårt spill og 13:36 setter Pål ballen i mål, med en fin assist fra Geir. Merker etter det at noe skjer med oss for Fredrikstad klarer ikke sett flere i mål resten av den perioden.

3 periode

Vi går ut med samme inn stilling som mot slutten av andre periode. Det tar Fredrikstad 13:50 minutter for de setter inn mål nummer 13. Vi forsetter å forsvare oss bra og vi kommer til flere bra sjanser, men som alltid for vi den ikke inn. Etter bra spill fra oss forsetter Fredrikstad å putte på målkontoen. 15:05 legger de på nummer 14 og ikke lenger etter kommer det nok et mål, nummer 15 i rekken. Resten av perioden klarer vi holde trykket til Fredrikstad litt tilbake, men etter 18:09 setter de inn dagens siste, 16 mål, og kampen ender 1-16 til Fredrikstad 3.

Deler av 2. og 3. periode er våres beste perioder. Vi sliter med å klare å utføre oppgavene vi er satt til å kjøre. Vi går ut med en kampplan, men gjør stikk motsatt av de vi er satt til. Vi må bli mye tøffere i vår spillestil. Vi må stole med på hverandre og spille tryggere og vi må snakke mye mer.