G/J-15 mot Råde

Det var to meget jevne og gode lag som danset på parketten i Borgehallen denne fredagen. Og ser man på skuddstatistikken må det ha vært to like gode målvakter. For de som fulgte kampen på MinBandy fylte redningene hele skjermen til tider. Piratene tapte dessverre denne gang, men vi møtes igjen. Vi takker Råde for en meget god kamp og ser fram til neste kamp som er mot Stathelle i Bamle Flerbrukshall 5 november. GOO Pirates!

Faksimile på bildet viser først 18 minutter av kampen 🙂

Foto (alle bilder): Chanett Spro Kristoffersen.

(11-7), (8-6), (10-10), 29-23.

Tallenes tale var på vår side, men det var ikke millimeterne denne kvelden. Vi har i skrivende øyeblikk 13-13 i målforskjell, vi ligger midt på tabellen. La oss begynne klatringen neste uke. Da styrer vi skuta til andre siden av fjorden, rettere bestemt Telemark og Bamle kommune. Det er ikke bare Sarpsborg som har haier. De finnes på andre siden også. Stathelle Sharks.

Kampen starter I et forrykende tempo:

Råde scorer første målet, men Maximilliam og Felix likte ikke det. Her MÅ noe gjøres og Felix serverer en fantastisk pasning til Maxi og pang så var det 1-1. Vi spiller veldig bra i første omgang, kampen herjer frem og tilbake og alle gutta og jenter spiller en kanon omgang. Så det står 1-1 til pause.

2 omgang:

Vi glipper litt i forsvar og de bruker oss som rundings bøye og kommer igjennom alene mot keeper 2 ganger, Vipps så ligger vi under med 2 kasser. Timeout ble da krevd av undertegnede og vi løfta oss straks igjen og satt 2 kasser ganske så kjapt, så 3-3 til pause. Vi har keeper bytte halvveis i andre omgang.

3 periode:

Starter med 2 kasser bak i hekken før vi våkner opp og innhenter Råde. Meget vakkert 😁 kampen lever og vi har mange sjanser, men Råde scorer igjen rundt 07:12 ut i 3 periode og vi jager utligning.

Det jobbes hardt av alle 17 spillere for og ro piratskuta i havn, men vi greier ikke å få flere mål.

Så kampen ender 5-6. Men for et fyrverkeri av en kamp….publikum sitter med hjerte i halsen er bare magisk. 3 stjerne går til Maximilliam for fremragende innsats. 2 stjerner går til Felix for meget god innsats og 1 stjerne går til William for sin iherdige jobbing i forsvar.