H2 kommer fra sitt første tap for sesongen borte mot Horten. Lørdag ettermiddag møtte de Råde hjemme i Borgehallen og holder seg fortsatt på tabelltopp.

Alle bilder: Anja Bekkelund.

(3-1, 4-1, 4-0).

1.periode:

Kampen er i gang og det er litt ta og føle på stemning de første minuttene.  09:11 står det på uret når første mål scores, målscorer #3 Jens med assist fra #36 Kenneth, 1-0. Motstanderen kommer ikke til de store sjansene men de har noen skudd på mål. 13:54 øker vi til 2-0, #22 Henriksson, assist #58 Thøgersen. På slaget 2 minutter etterpå setter #40 Teo ballen bak målvakt med assist fra #55 kaptein Bare Morten. Råde reduserer på tida 17:12, 3-1.

Det er ikke stort mer som skjer i 1.periode, men vi presser hardt hele perioden og får betalt for det.  En god åpning av St. Croix, nå gjelder det å ikke dette ned på motstanderens nivå.

2.periode:

Vi fortsetter der vi slapp i 1.periode og fortsetter det spillet vi ble enige om før kampstart.

04:06 øker vi ledelsen til 4-1, #12 Enholm med assist fra #18 Halvard. 52 sekunder senere putter vi på et til, #27 Hanstad med assist fra #50 Ola Olaussen (med comeback i denne kampen). Det står nå 5-1. 08:42 øker vi igjen, #3 Jens med assist fra #50 Ola, 6.1. Råde pynter på sifrene med en scoring på tida 13:06 ut i 2.periode, 6-2. Vi scorer periodens siste mål, #3 Jens (igjen) med assist fra #50 Ola (igjen), og det står 7-2 på tavla når vi går til pause.

3.periode:

Morsom kamp for de 27 tilskuerne som har møtt opp denne kalde vinterdagen. Gutta fortsetter å gjøre en god kamp og kan enkelt ri dette i land. 04:59 ut i siste periode setter #22 Henriksson ballen bak målvakt, assist #27 Hanstad, 8-2. Råde har egentlig ikke så veldig mye nytt å komme med og vi stopper de rimelig enkelt når de kommer til sine få sjanser. 09:13 scorer #22 Henriksson igjen, igjen med assist fra #27 Hanstad. Vi har flere gode muligheter til å sette ballen i mål, men kanskje vi er litt for målkåte? Samma det, vi øker igjen når det står 18:59 på kampuret, #27 Hanstad med assist fra #3 Jens. 5 sekunder før kampslutt scorer #40 Teo kampens siste mål, dette gjør han helt alene uten noe assist. H2 kan smile resten av lørdagen og ta med seg 3 nye poeng!

Samarbeidet denne sesongen mellom H1 og H2 viser seg nok en gang og fungere bra!