H2 møter Øreåsen i Borgehallen.

Vi tar imot Øreåsen i Borgerhallen mandag kveld. Vi får knapt starta kampen før Øreåsen etter 00:41 setter ballen i mål (0-1). Vi henger litt bakpå de første minuttene og kommer ikke ordentlig i gang.

Referat fra kampen:

1. Periode

Øreåsen scorer sitt andre på tida 08:28 (0-2). Med to baklengs så må vi bare komme i gang å spille vårt spill. På tida 11:06 sitter endelig ballen bak Øreåsens målvakt, pass fra Ketil til Enholm (1-2). Vi fortsetter der vi slapp og Øreåsen scorer selvmål på tida 13:33 (2-2) Nå er vi med i kampen og litt over et minutt etter at vi utligna så setter Ketil ballen i mål med pass fra Kaptein Bare Morten på tida 14:46 (3-2). Vi fortsetter å presse å Mario scorer med pass fra Casper på tida 17:11, vi går til pause med 4-2 ledelse.

2. Periode

Nå må vi prøve å opprettholde det spillet vi hadde. Vi har flere skudd på mål og vi presser høyt. Det belønnes – Pål scorer med assist fra Mario, tid 04:20 (5-2). Vi ryker på en 2 minutter, men klarer oss bra i undertall. Nå svinger det begge veier og vi merker at Øreåsen har fått tenning. Øreåsen scorer, tid 11:55 (5-3). Spillet fortsetter ganske jevnt ut perioden.

Vi går til pause med 5-3 ledelse.

3. Periode

Øreåsen går hardt ut og vi klarer ikke helt å forsvare oss sånn vi har tenkt eller vil. Vi detter ned et nivå. Øreåsen setter ballen i mål etter 04:32 (5-4). De fortsetter å presse og har flere skudd på mål men «fiskern» får de unna. Kampen er per nå veldig jevn, med harde fighter og god kriging. Øreåsen scorer på tida 13:23, det står nå 5-5.  Vi får en 2 minutter, men vi slipper ikke inn noe i dette undertallsspillet heller. Motstanderen tar ledelsen når klokka er 14:58 (5-6). Vi svarer med 6-6 på tida 16:11. Nå begynner Øreåsen å bli slitne og surver over hardt spill. Vi setter alle kluter til og må kjempe hardt den siste tida som er igjen. Vi har flere skudd på mål, 14 sekunder før kampslutt sender Mario en pasning til Patrick foran mål som skyter ballen inn bak keeper!

Publikum er i ekstase og seieren er et faktum når dommeren blåser av kampen.

En tøff kamp, men vi vinner 7-6.