Utsatt kampe mot OSI (Oslo studentenes idrettsklubb).

Korona høres ut som en ting fra fortiden nå, men det er faktisk ikke så lenge siden man måtte i karantene dersom man hostet to ganger 🙂 Den tid er heldigvis over. Forrige gang klaret ikke OSI å stille lag, det gjorde de i dag.

Referat fra trenere:

1. periode: Vi starter kampen med kaos og sliter med og få ett mønster i det vi holder på med. Etter 5:51 så sitter dagens første bak Kira, den går også i statistikken som selvmål. Etter dette så tar vi oss sammen, og 8:26 ut i perioden så setter Marthe inn vår første for dagen. OSI tar igjen ledelsen etter 11:58 før de bommer på en straffe på tiden 12:31. Dette gir oss energi og drøye 3 min senere på tiden 15:31 går kapteinen frem og viser at nok er nok. Parkerer 3 motspillere i egen sone og setter ballen enkelt i lengste hjørne fra midtbanen. Vi får mer flyt i spillet vårt og 1 minutt senere så kriger Stine inn sitt første for sesongen. OSI utligner mot slutten av perioden, og vi går til pause med 3-3.

2. periode: Vi er ikke fornøyde og vet at vi har mer på lager, Anette setter inn 4-3 etter 1:15. vi fortsetter og styre kampen og 8:40 ut i perioden så banker Line ballen i krysset og vi leder 5-3.

3. periode: Vi bestemmer oss for og holde det gående og får nok en gang en god start. 2:14 ut i perioden så sitter den igjen. Hanne er på plass foran mål og smeller inn en volley, sekreteriatet var her så dypt inne i sin Dominos Pizza at Stine fikk denne scoringen på kampskjema. Sløvt! På tiden 6:04 så starter for alvor oppvisningen fra dagens dommerpar, Stine slår en pasning før hun sklir ett par skritt senere. Dette belønnes av dommerparet som liggende spill, og 2 minutter i boksen. I undertallet blir vi for sløve og slipper inn etter kun 25 sekunder. Vi slipper inn ett mål på slutten og gjør det i overkant spennende, men Kira får inn en avgjørende redning 2 sekunder før slutt og dermed så får vi med oss 3 poeng fra Oslo. Vi skal alltid være fornøyd med 3 poeng, spesielt på bortebane.

Nå er vi klare for siste seriekamp hjemme mot Tunet 2 førstkommende torsdag. Vi håper alle i klubben tar turen og gir jentene støtte fra tribunen.

Dagens stjerner: ⭐️⭐️⭐️ Fiona ⭐️⭐️ Stine ⭐️ Line