Sarpsborg 2 – St. Croix 5-6 (3-1) (1-2) (1-3) 

1.per 

Vi bruker ofte litt tid på å komme i gang fra start i kampene, også denne gang. Vi har en del ball, men kommer ikke til de beste mulighetene. Holme er frampå med et forsøk, noe senere spiller Stian fram til Thomas Gul som skyter over. Ola er frampå med et godt forsøk. Vertene kommer på kontring og ballen går fort og pang i mål 1-0 på tiden 6.47. Vi jobber på og etter hvert er det Filip Halvorsrød som spiller fram til Holme som setter ballen i mål på tiden 9.41. og dermed 1-1. Bare 17 sekunder senere er igjen vertene i føringen. Tvers over og nytt skudd og 2-1 på tiden 9.58. Vertene kommer til et skudd, men Jørgen redder. Hanstad er frampå med en brukbar sjanse. Så kommer et feilpass i egen sone og da blir vi igjen straffet og dermed 3-1 på tiden 18.22. Thøgers har et godt forsøk mot slutten av perioden, som ender 3-1 til vertene.  

2.per 

Må gjøre ting enkelt og fortsette å jobbe hardt i hvert bytt. Thøgers har et lite raid. Vi skaper trøkk og kommer til sjanser. Vertene kommer på kontringer, men Jørgen står i veien. Thøgers spiller et langt pass opp til Filip Halvorsrød som spiller raskt videre til Thomas Gul som skyter ballen i mål, flott spill. 3-2 på tiden 27.40. Sarpingene får et frislag, og kommer til et skudd som Jørgen redder. Holme har ballen på kanten spiller inn til Hanstad som tar en piruett og plasserer ballen i mål og dermed 3-3 på tiden 32.03. Vertene svarer igjen etter bare 23 sekunder når de plukker opp en løs ball og skyter ballen i mål til 4-3 på tiden 32.26. Vertene har en mulighet, men Jørgen er på plass. Filip Halvorsrød med en god gjenvinning av ball og spiller til Holme som er nære på. Halvorsrød også frampå med et skudd, gutta skaper sjanser. Sarpingene er skumle på kontringer, men Jørgen er god der bak. Godt spill av Truls som spiller til Hanstad som spiller videre til Filip Halvorsrød som er nære på et par ganger mot slutten av perioden.  

3.per 

Gutta er godt med og trøkker på i fra start denne perioden. Truls er frampå og Ola kommer til en sjanse. Vi skaper muligheter og det er fortjent når Filip Halvorsrød kriger inn 4-4 på tiden 45.14. Det ble en assist til Holme på den utligningen. Nok engang svarer vertene raskt, denne gang 37 sekunder senere og dermed 5-4 på tiden 45.51. Surt slik som gutta står på og kriger. Holme frampå med et godt skuddforsøk. 51 sekunder senere svarer vi og utligner igjen, det er Holme som fyrer av etter pasning fra Truls og 5-5 på tiden 46.42. Vertene frampå med en mulighet, men Jørgen rydder opp. Thøgers frampå med et raid igjen. Filip Wilhelmsen jobber og river til seg ballen ved kanten. Han finner Thomas Gul som setter ballen bak vertenes målvakt og vi leder for første gang i kampen. 5-6 på tiden 53.09. Verten tar en time out og går all in for en utligning. I forsøket pådrar de seg en utvisning, vi tar time out og skal spille i overtall fra 56.09. Vi lar ballen gå og kommer til noen skuddmuligheter. Mot slutten tar vertene ut målvakt og trøkker på for utligning. Vi kriger og kjemper og rydder opp, blokker skudd og Jørgen har en god redning også før vi rir i havn en deilig krigerseier denne søndags formiddagen i Sarpsborg. Helhjertet innsats og jobb av alle gutta. Denne gang blir det Filip Halvorsrød som blir Banens Beste for St.Croix. Leder nå serien med 6 poeng ned til dagens motstander og vi har spilt to kamper færre enn dem.  

Neste seriekamp allerede torsdag 5.mars da kommer Greåker2 på besøk til Borgehallen. Kampstart klokka 20.30. 

BB: Filip Halvorsrød 

Statistikk: 

Filip Halvorsrød 1+2 

Thomas Gul 2+0 

Hanstad 1+0 

Truls 0+1 

Filip Wilhelmsen 0+1 

Holme 2+2 

«Piraten» 

Print Friendly, PDF & Email