Hvem er best, ØST eller VEST ?

Søndag 12. mai klokken 14:00 samles noen av landets dyktigste G17 (2006 og 2007) spillere i Borgehallen, hvor «ØST» og «VEST» møtes i en klassisk duell.

Spillerne kommer fra klubber i hele landet, hvor sikkert flere av de deltagende vil representere Norge i det kommende U19 VM i mai 2025 i Sveits.

Inntektene for kampen går i sin helhet til kampen mot barnekreft.

Voksen (over 16 år) Kr. 100.-

Kampen arrangeres av St. Croix Innebandyklubb.

Ikke ukjente Brevik/Johansen dømmer innsamlingskamp

Dommerparet Brevik/Johansen har takket ja til å dømme kreftsaken-kampen mellom øst og vest i G17-klassen, hvor alle inntekter tilfaller barnekreftsaken. Både Christian Brevik og Stein Morten Johansen har begge vært igjennom hver sin kreftsykdom. I tillegg til at dommerparet tidligere har en sykdomshistorie innenfor tema, så passer de også til å dømme en slik kamp.

Bildemontasje: Egil Robbestad

Vi stiller klokken tilbake til året 2015, hvor Brevik først merket at kroppen ikke fungerte som den skulle. Etter noen tester og videre ultralyd konstaterte legene om at den energiske innebandyspillere hadde fått påvist testikkelkreft.

 – Egentlig ikke et tema jeg snakker så mye om lengre, men jeg husker at det var kanskje litt flaut den gangen å sjekke «utstyret». Men i ettertid så sier det seg selv at jeg var veldig glad for at jeg gjorde det, forteller Brevik som i tillegg til sin makker måtte fjerne en kroppsdel som en konsekvens av sykdommen.

Hans livslange venn, lagkamerat og ikke minst dommerkollega fikk påvist skjoldbruskkjertelkreft i 2023. Men Steini kom i likhet med sin makker tilbake på banen i rekordfart.

 – Det er uten tvil en tøff melding å få, og innebandykamper blir fort uviktige i den sammenhengen. Heldigvis kom jeg fort tilbake til den idretten jeg elsker mest, noe også Brevik gjorde i sin tid. Så vi var begge heldige opp i det uheldige, forteller Steini som denne sesongen også ble poengkonge i 1.div for St. Croix i en alder av 42 år.

Ikke nok med at det er gøy for oss, men også for spillerne som kan møtes i en litt annen setting, hvor alle spillerne egentlig er på samme lag, men fortsatt ikke hvis du forstår, forteller Steini som i tillegg samlet inn penger for «Innebandy mot Kreft» under finaledagen i Kongstenhallen.

Stein Morten Johansen

Dommerparet har denne sesongen gjort sine saker bra under Eliteserien for kvinner, hvor de ble belønnet med kvartfinaler. Og selv om alvoret legges litt til side, så forteller Brevik at kanskje ikke alle innebandyreglene blir fulgt i denne spesielle kampen.

Trykk på bildet for å komme til dommerparets «artistiske» facebookside 😉

Jeg håper jo at denne kampen kan bli en fantastisk ramme, og at det blir en del inntekter til en fantastisk sak. Så kan jeg vel innrømme nå at det kan hende at det blir litt dommer-show og kanskje noen avblåsninger som kan få latteren til å sitte litt løst fra tribunen og ikke minst spillerne, forteller Brevik som tidligere har vært med å dele ut ulike gaver og pengegaver til barneavdeling på Kalnes.

Christian Brevik

Utfordrende, tøft og flott

Uten tvil det mest utfordrende, tøffeste og ikke minst det flotteste jeg kan gjøre. Å se barn som kanskje ikke har den samme hverdagen som Steini og mine barn har det er utenkelig. Så at barn og deres familie kan bruke energien til å takke for noe sånt gjør at tårene sitter veldig løst. Men nå er jeg en sånn type som gråter lett også, forteller en fleipende, men litt alvorlig Christian.

Nå oppfordrer Dommerparet Brevik/Johansen at mange tar turen på denne kampen. Ikke hver dag du får se blant landets beste ungdommer møte hverandre i denne settingen, hvor det i tillegg er inntektsbringende tiltak til kreftsaken.

Vi gleder oss, og håper også at mange andre gjør det. Vi er ufattelig stolte av å bli spurt og ikke minst får lov til å dømme en slik kamp. Uten tvil den største og viktigste kampen med tanke på rammen rundt kampen vi noen gang har dømt, forteller Steini på vegne av dommerparet.

https://www.spleis.no/project/369965/embed

Vorspiel til All Star

Kampen er et vorspiel til den kommende All Star kampen som går av stabelen senere i måneden i Mjøndalshallen, hvor landets fremste eliteseriespillere møtes for avgjøre om øst eller vest er best. I denne TV-sendte kampen har lagene har med seg en rekke kjente profiler med innebandykriger Erik Follestad, Bausa, Golfklubb og Tigergutt i spissen. Her får du et spektakulært oppgjør med Norges fremste målscorere, entertainere, talenter og personligheter.

Begge kampene er til støtte for Barnekreftforeningen, og inntektene går direkte tilbake til dem.

Vi håper vi kan fylle hallen og støtte kampen mot barnekreft sammen

Trykk på bildet for å støtte kampen mot barnekreft

Trykk på banner for å lese mer om All Star Mjøndalshallen.

Print Friendly, PDF & Email