Innebandy mot kreft

Stein Morten «Steini» Johansen har startet en innsamlingsaksjon til støtte for kreftforeningen. Målet er å samle sammen 20 000.- frem til og med NM finalene lørdagen i Kongstenhallen 20 april. I skrivende stund er det samlet inn kr 6000.- Jeg vil tro at SAMMEN kan vi samle inn mye mer. Det er ingen der ute som ikke på en eller annen måte er berørt av kreft. Støtt opp om en GOD sak. TAKK

Print Friendly, PDF & Email

For litt over 1 år siden kom det en forferdelig beskjed

som hele innebandy Norge fikk med seg

Stein Morten Johansen «Steini» dessverre hadde fått påvist kreft. Han og familien sto sammen og Innebandy var det som gjorde at han holdt hode oppe. Han fortalte da at innebandy, laget, venner, familien og hans gode venn Christian Brevik som var der i tykt og tynt gjorde at han var sterkere enn noen sinne. Han gikk gjennom en operasjon og heldigvis så var den vellykket og Steini er i dag frisk. Han er et forbilde på mange måter for både unge og eldre . Han gjorde en overgang fra Slevik innebandy til St.Croix i 1div og avslutter denne sesongen som 1 divisjons poengplukker.

Steini har startet en innsamlingsaksjon med navn «Innebandy mot kreft» her ønsker han samle inn mest mulig til Kreftforeningen fram til NM i Kongstenhallen 20 april 2024. Det vil også være mulig å bidra på selve NM lørdagen i form av lodd. Det finnes dessverre ikke en familie der ute som ikke på en eller annen gang har vært rammet av dette. Støtt opp og gi et bidrag. Intet beløp er for lite.

Vi håper så mange som mulig er med å støtter og bidrar!! TAKK !

Oppfordring til alle klubber i Norge!

Som dere ser på listen over givere så har Sandefjord Fireballs IBK allerede støttet saken med kr 1000.- så HERVED går oppfordringen til andre innebandyklubber å bidra med det de mener de kan. Jeg vet det er noen klubber som følger St. Croix «Pirates», men dersom dere også deler dette videre vil vi dekke en stor del av innebandy Norge.

Akkurat som at ingen familie er uberørt av kreft, er heller ingen klubb.

Les en av Fredrikstad Blad artikler HER

Eller, dersom du ikke har abonnement se skjermdump (som vi har fått lov av f-b.no å dele) under her:

Print Friendly, PDF & Email