Knepent tapt for B-laget mot Råde i serieåpningen

En jevnspilt kamp med mye sjanser endte med 3-4 tap for piratene på b-laget. Noen ganger er det bare stang ut!..

Print Friendly, PDF & Email

81. Tor Andre Johansen

En jevnspilt kamp med mye sjanser endte med 3-4 tap for piratene på b-laget. Noen ganger er det bare stang ut!..

1 Periode

Endelig var det klart for seriespill igjen,
de første minuttene ser vi mye adrenalin som strømmer ut fra begge lag etter lang tid s dvale. Begge lag kommer til flere avslutninger, og det er til slutt Råde som åpner målkontoen først på tiden 14:59.
Det tar ikke lang tid før St.Croix 2 utligner dette er med ny innkommer Ketil Holmen med assist fra Tommy på tiden 17:46. St.Croix2 forsetter trykket, men perioden ender på stillingen 1-1.

2 Periode

Starter litt likt som 1 periode med to lag som er ivrige på ta ledelsen. 5 min ut i perioden på drar Råde seg en 2min og St.Croix 2 spiller da i overtall.St.Croix2 prøver å etablere spill,men Råde forsvarer seg bra. På tiden 09:04 så sitter den endelig for St.Croix2 da er det Pan som gjør det alene og sender St.Croix2 i ledelsen 2-1. Ikke lenge etterpå jubles det igjen hos de gul svarte,Filip W legger på ledelsen med 3-1 på tiden 11:08 med assist fra Mathias P. Etter dette så får Råde blod på tann. Råde setter den i kassa på tiden 11:53 og De er frem på nok en gang og legger på til 3-3 på tiden 13:12. Råde blir litt ivrige og går på en 2min utvising 14min ut i perioden. St.Croix2 får ingen uttelling i dette overtallsspillet, Råde er ikke helt ferdig ennå for når perioden nærmer seg slutt ligger det nok en ball i nette. perioden avsluttes med 3-4 ledelse til Råde.

3 periode

St.Croix 2 starter perioden best med et raskt angrep, Råde holder også trykket oppe og forsetter å komme til avslutninger. Og sånn svinger det frem og tilbake uten at det resulterer i noen scoringer. 14:47 får råde dagens tredje 2min utvising og spiller nok en gang i undertall.St.Croix2 klarer heller ikke denne gang å utnytte dette, like vell gir de ikke opp. Nå er det St.Croix2 som kjører showet de kommer til flere muligheter men keepern til råde er på. St.Croix2 tar en timeout på tiden 18:49 for å ta ut keepern, får så å jage scoring med å spille 6 mot 5. det er knapt med tid så dette blir ikke så effektivt som håpet. Perioden avsluttes med at Råde får nok en spiller utvist. Slutt resultatet blir 3-4 til Råde

BB – Bare Morten

Ketil Holmen 1+0
Tommy 0+1
Pan 1+0
Filip W 1+0
Mathias P 0+1

H.HelfredsenStatistikk fra kampen finner du her

Print Friendly, PDF & Email