Målrik aften i Borgehallen.

De første 9 minutter satt oss ut (litt). Selv om de hadde bommet på straffe ledet Mossingene 0-5. Fortsatte dette ville vi tape tosifret. Andre periode endte uavgjort. Så kom 9 minutter i 3 periode som skremte fjæren av kråkene og etter 12:26 sto det 8-8 etter at Simen satt ballen i fugleburet etter pass fra makker Marius. Nå gjensto det en thriller på i underkant av 8 minutter i Borgehallen.

Alle bilder: Geir Karlsen.

Hjemmekamp for H2 mot Øreåsen. Vi er ikke helt påskrudd fra start, men vi gir ikke opp. 31 sekunder før slutt setter vi dagens siste og drar seieren i land. (2-5, 2-2, 6-2).

Referat:

1.periode.

Øreåsen åpner friskt og vi henger ikke med. Motstanderen scorer før det første minuttet har gått, 00:58 og Øreåsen er oppe i ledelse 0-1.  Øreåsen bommer på straffe, men de fortsetter samme trykket mot vårt mål. På tida 04:33 øker de ledelsen til 0-2. Vi får en utvisning og vi klarer ikke å holde unna i box play, motstander scorer 06:29 ut i perioden og det står 0-3.

26 sekunder senere øker de til 0-4.  08:56 scorer Øreåsen igjen, 0-5. Vi gjør mange feil som gjør det lett for Øreåsen å komme til å score mål. Men endelig er det vår tur til å score, på tida 09:53 setter #74 Marius ballen bak målvakt, assist #82 Simen, 1-5. Nå har vi våkna litt, men det er ganske jevnspilt, vi scorer på tida 18:21, #66 Patrick med assist fra #14 Ketil.

Pause og vi ligger under 2-5.

2.periode.

Nå må vi opp i ringa og ikke gjøre de samme feilene. Men Øreåsen scorer, tid 01:09 og det står 2-6. Vi klarer å få til et bedre spill og vi har flere skudd på mål. Motstanderen øker ledelsen til 2-7 på tida 06:07. Spillet går begge veier, og lagene er jevne. Øreåsen får en utvivsning og vi scorer i power play, tid 15:29 (3-7), målscorer #14 Ketil, assist #95 Mathias. Vi scorer igjen 11 sekunder etterpå, #74 med assist fra #58 Christopher (4-7).

Det bølger frem og tilbake resten av perioden og vi går til pause, 4-7.

31 sekunder før sluttsignal.

3.periode.

Øreåsen scorer periodens første mål, akkurat som i de 2 foregående periodene. Tid 04:08,

4-8. 40 sekunder etter svarer vi med å sette ballen bak motstanders målvakt, #7 Kenneth Skistad med assist fra #40 Tommy, 5-8.  Vi fortsetter å presse på og det lønner seg, #7 Kenneth Skistad scorer igjen, med assist fra #40 Tommy, tid 07:51. og det står 6-8 på måltavla. 08:27 ut i den siste perioden setter #74 Marius ballen i mål, assist #58 Christopher.

Vi har skudd på mål og motstanderen klarer får ikke til det de har gjort før i kampen.

12:26 setter hjemmelaget enda et mål, det står 8-8, målscorer #82 Simen med assist fra #74 Marius. De to siste spilleminuttene blir spennende, motstanderen scorer på tida 18:38, 8-9.

22 sekunder senere scorer vi, #12 Enholm assist #74 Marius. Samme #74 Marius setter ballen i målet etter pasning fra #40 Tommy 29 sekunder senere og vi vinner 10-9. En knapp seier men en GOD seier.