Det var unødvendig spennende, men gikk heldigvis bra til slutt 🙂

Strømmen i snøføyka

Første periode rullet og gikk som en helt vanlig kamp. Begge målvakter hadde to redninger hver når Steini sender en ball til Christian Brevik og vi leder 0-1, klokka viser 6 minutter. Når det har gått nye 6 minutter er det Ole Sydvold som passer til Christoffer Tenold og vi er i føringen med 0-2. Brevik får en utvisning for gjentatte forseelser, men den rir vi av. Lagene går til pause.

Begge målvakter har igjen 2 redninger hver før Lasse Schie sender avgårde en pasning for Brevik sender i mål igjen. 0-3 og dette ser jo bra ut. Nå skifter kampen litt karakter og vi går litt bort ifra innebandy. Dette passer Strømmen godt og i løpet av 5 minutter finner hjemmelaget våre nettmasker hele 3 ganger. 3-3 og innebandykampen er over. Nå spiller vi noe helt annet. Vi får en utvisning for slag med kølle, men klarer de 2 minuttene.

Tredje periode er 1 minutt og 32 sekunder gammel når hjemmelaget går opp i ledelsen. Vi får en utvisning for uforsvarlig fysisk spill. Også dette går bra og like etter at straffen er sonet scorer vi med Marius Jakobsen etter pass fra Teodor Grønberg. Strømmen går igjen i ledelse, før Teodor reduserer etter pass fra Christoffer Tenold, 5-5. Så er det C.P. sin tur og på tiden 11:50 leder vi 5-6. Det varer ikke lenge, 16 sekunder senere er det igjen uavgjort. Dette er også resultatet når sluttsignalet går. Vi går til straffekonkurranse.

Den går vi heldigvis ut av med flest mål. Det var unødvendig spennende, men gikk heldigvis bra til slutt.