St. Croix – Monolitten 5-7  (2-1) (1-4) (2-2)

1.periode:

Hjemmekamp dagen etter seier på straffer borte mot Strømmen. Vi kommer greit i gang med noen sjanser. Det er gjestene som finner nettmaskene først og tar ledelsen etter drøye halvspilt periode. Vi jobber på og vi vise at vi kan spille. Tenold jobber hardt i hjørnet og finner Simon setter inn utligning til 1-1. Det bølger litt frem og tilbake. I periodens siste spilleminutt er Jonas som finner Steini som setter inn 2-1 og ledelse for hjemmelaget til pause.

2.periode:

Vi får en flying start på denne perioden. CP spiller fram til Tenold som setter inn 3-1 på tiden 21:07. Drøye minuttet etterpå reduserer gjestene til 3-2. Gjestene kriger på i denne perioden. På tiden 26:46 utligner Monolitten til 3-3. Vi pådrar oss en utvisning etter fjorten spilte minutter av perioden. Gjestene er hete nå og tar ledelsen 3-4. Vi får et nytt tungt skudd for baugen når gjestene øker til 3-5 og det er stillingen når pausesignalet lyder.

Christoffer Tenold gjør som vanlig en god kamp og får også BB i denne kampen.

3.periode:

Vi må jobbe på nå og finne tilbake til godspillet vi har hatt tidligere denne sesongen. Vi pådrar oss nok en utvisning og gjestene utnytter det til å øke til 3-6. Vi gir oss ikke og på tiden 52:29 reduserer til 4-6. Jonas på pasning fra Mathias Haglund. Vi tar ut målvakten og trommer på, Steini finner Ole som setter inn nok en redusering til 5-6 på tiden 38:16. Vi vinner duellen og tar nok en gang ut målvakten. Etablerer oss rundt gjestenes solide forsvarsmur. De klarer å bryte og vinner ballen og plasserer den i det tomme målet, dermed ender det hele med 5-7 og tungt hjemmetap. Noen tunge hoder i dag, men neste kamp er igjen mot Monolitten og da borte 10.februar. Til da får gutta trene godt og klarne opp hoder og igjen være klare for å sable ned Monolitten.