NM 2023 Kongstenhallen 15 april.

Målkongen hopper til sine undersåter og takker Taakeberget for den fantastiske støtten di ga «ildkulene» i årets fantastiske kamp om Kongepokalen. Siden 1973 har kongen av Sverige het Gustav, denne sesongen hadde han somme navn i Norge. Gustav, Bjørn, Erik, «Gurra», «Frazze» Franzon. Kjært barn har mange navn.

St. Croix innebandyklubb sto som arrangør av årets NM i innebandy, som vi også gjorde i 2019. Årets NM kom litt brått på, da bandyforbundet sto uten arrangør tidlig i mars. Jørn og Roy slo sine (kloke?) hoder sammen og plutselig var kampen om Kongepokalen lagt til Fredrikstads storstue, Kongstenhallen. Og det er vi alle glade for i dag 🙂 Det hele ble en folkefest der Grei vant damenes finale og herrenes Kongepokal reiste kun 11,7 km til Slevik. 🙂

1631 publikum på tribunene kunne glede seg over landets 4 beste innebandyklubber kamp om «bøtta».

På vegne av klubben ønsker styret å TAKKE alle som bidro på dugnad for å få dette på plass, uten dere hadde vi aldri fått til dette!!

Ryddingen i Kongstenhallen holdt på når lyset automatisk ble slått av. NM 2023 var over for denne gang.

Lørdags morgen kunne vi klistre opp vant #2 med Norgesmester på. Vi syns det var ekstra morsomt at det var våre naboer i vest som kunne bruke dette som forgrunn på årets vinner bilde.
Vår egen pirat Aleksander Henriksen fra herrelaget takket ja til å synge nasjonalsangen for oss.

Aleksander har faktisk NM gull og sølv for Slevik og begynte å spille der når han var 7 år. Han har totalt 12 år som Slevikspiller. Nå er det St. Croix som har gleden av å ha stemmen og gutten hos oss. Han har med andre ord alltid spilt for de sorte og gule 😉

Daniel Pereira Arnesen har moderklubb St. Croix innebandyklubb og er dessuten sønnen til vår leder Fiona.

Når TV2 begynte å snakke om Arnesen… tok det litt tid før jeg skjønte hvem de snakke om 🙂 Det var jo Daniel !!! «Arnesen» startet med innebandy i St. Croix når han var 8-9 år. Der spilte han 6-7 år før han ble utlånt til årets Kongepokalvinner, Slevik. Turen gikk derfra til Hagfors IBS der han spilte på dobbellisens med Edebäck. Han ble så hentet til Slevik for denne sesongen. Spiller egentlig forward, men kan spille litt overalt etter eget utsagn. Når jeg snakket med Daniel tidligere var målet HELT klart å ta GULL. Det klarte han og resten av «Ildkulene» i går. Daniel spilte også for Slevik G-19 lag under aldersbestemt NM i den andre byen tidligere i år. Det ble det dessverre tap for Tunet.

Men som Daniel selv sa før finalen: «matchen må fremdeles spilles, alt kan skje…»

Og når det er gjort, kan vi GRATULERE Slevik og Daniel med Gull !

Bilder fra årets innebandyfest:

Vi GRATULERER Grei og Slevik med vel fortjente GULL !

Print Friendly, PDF & Email