Ny seier

09.02.2019. Slevik2 – St.Croix 2-13 (0-3)(2-4)(0-6)

1.periode:

Kampen kommer etter hvert i gang når vertene får satt opp vant og sekretariat er plass. Vi får en god start på kampen. Marius setter dagens første på pasning fra Fredrik. Minuttet etter er det igjen Marius som finner nettet og 0-2. Rett før pause spiller Henrik ballen til Alex som setter inn 0-3.

2.periode:

Det tar ti minutter før det skjer noe i målprotokollen i denne perioden. Det er vertene som reduserer til 1-3. Når vi nærmer oss 12 minutter scorer Stian på en pasning fra Fredrik. Vertene reduserer nok en gang. Etter 14 minutter spiller Stian ballen til Marius som setter inn 2-5. 2-6 kommer ved Fredrik og nytt pass fra Stian. 2-7 er det Filip som setter inn etter pasning fra Alex.

3.periode:

Bare å kjøre på denne perioden. Etter 6 minutter spiller Alex fram til BO som setter inn 2-8. Etter halvspilt periode har Filip ballen i hjørnet. Sjefen sjøl Henrik kommer på løp i midten og får ballen av Filip og putter ballen i nettet til 2-9. Alex og Bo jobber godt i vertenes sone og det er BO som er nest sist på ballen som blir notert som selvmål og 2-10. Når det gjenstår tre minutter setter BO inn sitt tredje mål for dagen etter pasning fra Filip. Mot slutten scorer vi to kjappe mål til. Først setter Marius sitt fjerde mål for dagen etter pasning fra Stian. Det er BO som får æren av å sette inn 2-13 etter pasning fra Alex. En godt gjennomført kamp av alle gutta og Jesper som står bak har lite å gjøre, trenger heller ikke forsøke å redde et straffeslag som bare blir skutt rett på han. Nå inntar vi tredje plass på tabellen og det gjenstår to kamper av sesongen, begge to mot Halden, først borte så hjemme mot dem.

Neste kamp spilles mot Halden borte i Hjortsberghallen mandag 4.mars kl 2030.

BB: Filip