Nye signeringer på plass i Borgehallen.

Den sportslige ledelsen har ikke ligget på latsiden i sommer da det har kommet både nye og kjente fjes inn i A-laget nå i august.
De har lenge vært på jakt etter en keeper som sammen med Mathias Kristiansen og Tor Johansen kunne danne en keepertrio kommende sesong. Og vi er glade for at St.Croix-gutten Anders Bøckmann Olsen har takket ja for kommende sesong. Samtidig er vi veldig glade for å presentere Lasse Schie med i troppen vår.

Print Friendly, PDF & Email

To gutter med erfaring!

 – Anders var hele tiden vårt førstevalg, både på grunn av han innehar kvaliteter som målvakt og ikke minst at han er en St.Croix-gutt. Vi har hatt flere gutter fra vår klubb ute hos andre klubber hvor de kan ha tilbud eliteseriespill. Derfor må jeg si det er ekstra gledelig for klubben at han nå kommer hjem og vil hjelpe oss igjen, uttaler sportssjef Jørn Brevik.

Bøckmann Olsen har tidligere voktet målet for både Slevik og Greåker i Eliteserien, og med sin erfaring så var det en smørblid trener stcroix.no snakket med onsdag morgen.

  • Ketil og jeg har nok ødelagt en del av ferien til Jørn med tanke på vi ønsket en nok keeper, og da Jørn ringte meg og sa at Anders var klar så trodde jeg nesten ikke på han. Vi hadde Anders på trening, og jeg sa «Hva som helst, signer han», flirer Brevik.

 – Ikke nok med at han er blant ligaens beste keeper, så er han så god på å organisere forsvaret under spillet, tar ansvar på trening og har en smittende humor. Egentlig alt det vi ser etter i vårt lag. Og som nevnt tidligere, så skal St.Croix være en klubb som alltid vil være et åpent hjem for spillere som har klubben som moderklubb, avslutter Brevik

Ketil Holmen forteller at med Anders på plass, så skimter stallen nå av tre gode keepere som vil kjempe om å stå i mål.

 – Både treningen og konkurransen blant keeperne gjør at vil er glade og stolte av å få Anders tilbake. Mathias Kristiansen som stod de fleste kampene for oss i fjor, har endelig fått en permanent lekekamerat og det gjør både han og Anders enda bedre. Vi har virkelig et luksusproblem med tanke på uttaket til serieåpningen mot Fredrikstad den 16.september, forteller Holme.

Lasse Schie:

I tillegg til Bøckmann Olsen, så har også Lasse Schie kommet inn dørene i Borgehallen. Nok en spiller med tonnevis av Eliteserie-erfaring og den tidligere Sharks-gutten har signert papirene for kommende sesong.

 – Dette er en spiller som vi har hatt i kikkerten en stund, og en spiller som trenerteamet ønsket seg tidlig. Han var ettertraktet, og da telefonen kom og han ble klar, så var det bare å trykke opp en ny drakt, forteller Jørn som er litt stolt av at klubbens A-lag kan tiltrekke seg spillere som Schie.

Schie er en tidligere lagkamerat med Brevik, og han er veldig klar over hva slags kvaliteter han innehar.

 – Lasse kjenner jeg fra før, og sammen med Kristian Holme den backen som tør å spille de vanskelige oppspillene fra ubehagelige posisjoner. En boksåpner bakover i banen, som også har et meget godt skudd. Men det skal fungere utenfor banen også, og Lasse har allerede bidratt med sin smittende latter i garderoben, gliser Brevik.

Nå ser Schie frem mot å hjelpe klubben, og trives allerede i den sort/gule-drakta.

Print Friendly, PDF & Email