Nå var det kanskje ikke bank, men overskriften var for god til å ikke brukes. Det viktigste var at alle poengene ble igjen i Borgehallen. Sterkt av guttene å komme tilbake etter de rødkledde ledet 0 -4 og veldig moro at Ketil fikk Hat-trick!

1 Periode:
Det er Råde som kommer best i gang.
Med flere sjanser men Tor redder. Så er det vi som har noen sjansene, men ca 5 min ute i perioden er det Råde som tar ledelsen.
Det tar ikke langt tid før Råde øker ledelsen sin, på tiden 06.05. Rundt 1 min senere ligger det nok en ball i målet bak Tor, Råde leder 0-3 !. Så svinger det veldig med flere muligheter til begge lag, men Råde kan gå til pause med 0-3 ledelse.

2 periode:
Vi går ut med nytt mot etter en ikke så veldig bra 1 periode. Etter bare 3min spill er geitene frem på å putter nok en ball i nettet, det ser ikke bra ut. Så på tiden 04:37 er det Tobbe som putter sitt første mål for året, med assist fra Casper 1-4. Nå er vi inn i en god periode. Ketil legger på til 2-4 på tiden 06:15 med assist fra Tommy. 07:31 er det Råde som nok en gang som kan øke ledelsen til 2-5. Vi bytter keeper og forsetter å presse på og det gir resultater. Ketil scorer sitt andre for dagen på tiden 16:06 med Caspers andre assist. Så tar Råde litt over men vi holder de tilbake. Like før slutt er Mathias som legger på til 4-5 med assist fra Tobbe og dette blir resultatet frem mot pause.

3 periode:
Etter en mye bedre 2 periode så bestemmer vi oss får gå ut å vinne 3 periode. Vi starter best, bobil bygda får en mann utvist på tiden 02:23. vi får et powerplay og vi spiller kontrollert, men det blir ingen mål ut av det. Likevel får vi et straffeslag på tiden 03:28. Ketil setter den sikkert i nettet og med det Hat-trick 5-5. nå er vi inne i en periode der begge lag presser på for mål. Råde er frempå og på tiden 06:44 går de igjen til ledelse. Vi har ikke gitt opp og når klokka viser 10:22 er det Casper som skaper balanse i regnskapet etter assist fra Sven. Stillingen er 6-6. Vi presser på og nå er det vår tur til å lykkes. På tiden 11:47 er det Halvard som fører oss i ledelsen. Resten av perioden står vi samlet som et lag og forsvarer oss fra det Råde kommer med. Med kan vi innkassere sesongens første seier 7-6.

Helfredsen.

Vi takker også dommerne som holdt kampen på et pent nivå. (Thomas Hagen Larsen og Knut Patrick Olsen SØBR).