Tap i seriepremieren for herrene

Det ble en tøff kamp for piratene borte mot Ull/Kisa. 13-3 vinner hjemmelaget til slutt, og gutta må omstille seg før neste seriekamp​.

Det ble en tøff kamp for piratene borte mot Ull/Kisa. 13-3 vinner hjemmelaget til slutt, og gutta må omstille seg før neste seriekamp.

Referat av Jørn Brevik:

Vi er spente på hva som møter oss for vi vet jo at dette laget jakter opprykk fra første stund.

1 per: Vi kommer i gang og guttene spiller og er på fra start og gir ingenting ved dørene. Det er vertene som er mest på å vil ha mål raskt men Jørgen er med og stopper det som kommer. Vi er også frempå med noen skudd og tør og prøve på det vi kan og har grei kontroll på vertene. Det bølger frem å tilbake med sjanser til begge lag og er mye fint spill av guttene i denne perioden. Vertene setter det første for kvelden etter 10.06 og halvspilt periode og det står 1-0.

Men vi gir oss ikke og durer på og til slutt så setter Marius vårt første for kvelden etter 12.22 etter pass fra Mario og det står 1-1. Spillet fortsetter og det er dueller over hele banen og vi er med for fullt i kampen. Så etter 19.04 så kommer vårt mål nr 2 for kvelden ved Christian Pedersen etter pass fra Ola og vi leder 1-2. Dette holder seg til pause og vi har spilt en god første periode.

2 per : Vi møter et annet spillestil etter pause som vi ikke henger med i og det blir mye løping mellom og vi blir presset til å gjøre feil og slipper inn baklengsmål som følge av dette. Vi bruker for lang tid og er en skygge av oss selv i forhold til  det vi viste i første periode og vi slipper inn 5 mål i denne perioden. Ble en tung periode for oss dette.

3 per: Går ut å prøver igjen og finne flyten men blir fortsatt flyende mellom og kommer ikke inn i kampen igjen, men vi prøver hardt men vil seg ikke denne kvelden. Vi får Ola skadet etter et overtråkk og vi taper perioden 7-1 etter et mål av Marius etter pass fra Mario nok en gang. Vi merker at det er litt høyere tempo hos vertene så vi tar med oss dette og ser frem mot neste helg å årets første hjemmekamp på veldig lenge.