Endelig seriestart for herrene på B laget hjemme i Borgehallen. Denne kvelden fikk vi besøk fra andre siden av fjorden, nemlig Tønsberg.

Jens Aleksander Bømvik hadde sin første kamp for Piratene (Roy som er «evig» Pirat ser «skummelt» på, men dette gikk jo som en drøm).

Andreas Jordet hadde også sin første kamp i gult, det resulterte i 2 assist 🙂

Referat fra kapteinens assistent:

1.periode:

Vi starter offensivt og alle gutta er påskrudde. Hele 11:10 skal det gå før vi får ballen i mål, etter mange store sjanser. #12 Aleksander Enholm scorer med assist fra #5 Mathias Haglund, 1-0. Vi styrer mye av spillet og gjestene kommer ikke til de store sjansene, vi går til pause med 1-0 ledelse.

2.periode:

Målvakta til Tønsberg får mye å jobbe med denne perioden, vi har mange skudd, men gjestens målvakt rydder unna de fleste. 05:11 ut i andre periode setter #36 Kenneth Magnussen ballen inn i mål, assist #11 Andreas Jordet, 2-0. Vi setter periodens andre mål på tida 07:54, målscorer #20 Simen Meland, assist igjen fra #5 Mathias Haglund, 3-0.  Det blir ingen flere mål i andre periode, men det er ingen tvil om hvilket lag som styrer kampen.

3.periode:

Siste periode er i gang og det skal ikke gå mer enn 27 sekunder før vi scorer.

#27 Markus Hanstad med assist fra #4 Oskar Johansen, 4-0. Det er god stemning på laget, det er også god stemning blant publikum som har kommet for å se kamp i Borgehallen en sen mandagskveld. Tønsberg scorer sitt første og eneste mål på tida 17:01. Med et sekund igjen på uret kommer dagens siste scoring, #66 Patrick Johasnsen med assist fra #11 Andreas Jordet. St.Croix H2 kan juble for seier i 1.serierunde.

Takk for kampen !

Grunnen til at Tønsberg målvakt ikke omtales med navn er at han har #9 på drakten, men det var ingen #9 på lagoppstillingen. Sorry 😉