Sesongens første kamp for C-laget

Det ble tøft for C-laget i åpningskampen mot Hvaler.

1 Periode

Da var i klare for første serie kamp. Hvaler starter best med dagens første skudd på mål. Etter dette var det vi som var fremme å angrep. Sånn gikk det frem og tilbake frem til nullen sprakk 09:24 ut i kampen, Hvaler tar ledelsen. Hvaler fortsetter å legg press på oss 14:15 står det 0-2 til Hvaler. Vi prøver å riste av oss Hvalers gode start, på slutten av perioden er det Sven som er uheldig å lager et selvmål. Perioden avsluttes med 0-3 til Hvaler.

2 Periode

Vi starter andre periode med første skudd på mål. Så er Hvaler fremme på nytt bare 3 min ut i perioden 0-4. Hvaler bare fortsetter å fosse på. 08:01 er det nok en scoring til de blå. 10 min etter 0-6 og 24 sekunder etter står det til slutt 0-7 til Hvaler. De blå er ennå ikke helt ferdig med å angripe, men nå er det Kristians tur til æ være på. redder 3 skudd fra Hvaler med må til slutte se nok en ball ligge i nette bak. Vi tar en time-out får å lette litt på trykket fra Hvaler, dette hjelper litt for Hvaler har mer å gi 12:42 står det 0-9 og mot slutten kan vi ikke hindre at det blir to sifrert med 0-10. Vi får av gårde to skudd men dette hjelper ikke. Perioden avsluttes med 0-10 til Hvaler.

3 Periode

Hvaler starter best, men 01:42 for de 2min utvising. Vi er klare for et overtallsspill, vi har et bra power-play og med dette resulterer det i scoring. Det er Pål som setter dagen første med assist fra Roy. Vi er inn i den god periode og 3min etter er det ny scoring, det er Sander som scorer med assist fra Ingrid 2-10. Hvaler kommer litt inn i kampen igjen, men går på en 2min utvising på tiden 08:39. Nok et overtallsspill for oss, dette power-playet er ikke like bra som det første. Det svinger litt, men nå er det vår tur til å få en 2min, vi har full kontroll i undertallsspillet og Hvaler skaper veldig lite. 16:24 er vi frem på igjen, det er Pål som setter sin andre scoring for kvelden med assist fra Simen. Hvaler tar en time-out på tiden 16:24. Vi får et trøstemål på tiden 18:19 da er det Kristjan som scorer med assist fra Roger. Kampen avsluttes med et 4-10 tap for Hvaler.