Siste kamp for H2 mot Slevik.

Tor sto nok en god kamp, selv fiffige finter mellom beina funket dårlig 🙂

Årets siste kamp for St.croix H2.

Piratene tok skuta til Gressvikhallen for å møte Slevik, det var duket for årets siste kamp.

En kamp Slevik tydeligvis har fryktet da de aldri klarte å sette dato for denne kampen som er utsatt fra desember, og det gikk som det skal da guttæne tok med seg skipet hjem fylt med både poeng og mål, Slevik stilte ungt og med gode spillere, men når piratene var helt klare på at årets siste kamp skal det ende med 3 poeng.

1.periode

Vi er klare for å krige og starter bra. På tida 03:16 går vi opp i ledelse ved Patrick (0-1).

Slevik har mye godt spill, men vi har mulighetene. Slevik scorer når klokka bikker 13 min,

(1-1). Spillet går begge veier, de har gode angrep men vi klarer å stoppe de.

Drøyt ett minutt etter at Slevik utligner så scorer vi, Holme på pass fra Mario, tid 14:12 (1-2).

På tiden 17:44 scorer Patrick, IGJEN! Sitt 8. mål for sesongen, pass fra St.croixs assistkonge Mario (1-3). St. Croix toppscorer denne sesongen Marius setter inn piratenes 4. mål med pass fra Holme, tid 18:49 (1-4). Slevik svarer med å sette inn sitt 2. i underkant av 30 sekund senere (2-4). Vi går til pause med 2 måls ledelse, 4-2!

2. periode

Vi fortsetter der vi slapp og er klare for en ny periode. Kaptein Bare Morten bryter opp angrepet til Slevik og sentrer til Pan som setter ballen bak keeper, vi går opp i 5-2 ledelse når det har gått 03:12 av andre periode. Spillet går begge veier, Slevik guttæne legger seg ikke på latsida, men det gjør heller ikke vi. Slevik scorer på tida 08:34 (3-5). Vi scorer igjen på tida 11:38, Marius passer til Mathias som får ballen i mål (3-6).  Slevik svarer drøyt 1,5 min senere og stillingen er nå 4-6. Spillet er ganske jevnt resten av perioden, begge lag forsvarer seg godt. Pause 4-6.

3. periode

Nå gjelder det å fortsette å forsvare seg godt samtidig som vi kjører på fremover, det er siste 20 minuttene denne sesongen. Slevik åpner sprekt med et mål på tida 01:26 (5-6) de har mange skudd på mål, men «Fisker`n» har ikke tenkt å gjøre det så lett for de. Holme scorer på tida 14:52, med assist fra Patrick (5-7). Vi får overtallsspill og det utnytter vi godt, Marius scorer med assist fra CP på tida 17:44 (5-8). Med drøyt 2 minutt av kampen så kjører vi fortsatt på til sluttsignalet runger. Vi tar med oss seier hjem over brua. Nå er det fortjent med litt ferie og noe godt i glasset.