Det som vel må være den lengste sesongen noengang er slutt. Vi hadde siste kamp 31 mai ! Nå er det spilleferie og lading av batteriene før neste sesong starter. Treningene starter igjen i uke 33 🙂 vi GLEDER oss.

Men, først må 2021-2022 oppsummeres. Hele klubben var påmeldt til Gatorade Cup i vårt naboland, men den turneringen ble desverre avlyst. De som det var klasser til ble istedenfor påmeldt til Salming cup og spilte der. Neste sesong håper jeg vi alle kan dra på tur sammen og at vi nå får en sesong helt uten avlysninger av noen slag.


Solbukta.

G/J-12 og G-14 hadde avslutning med overnatting på Solbukten i Onsøy, mer herfra kommer på lagenes facebooksider.


Utdeling av premier:

G-14 oppsummerte sesongen på en av de siste treningene. Det var utdeling av årets spiller, årets råtass, årets fremgang, årets toppscorer og undertegnede var så heldig å motta årets ildskjel. Nå skal det sies at jeg fikk den av Jørn Brevik som sammen med sin Fiona (som er leder i klubben) er hele klubbens LIM. Så herved utdeles DEN premien til Jørn & Fiona 🙂

Trykk på bildet for å se mediefil.Så vi får håpe han dukker opp her etterhvert. Lykke til Frans ! https://www.ibfbluefox.fi/


Den mest kjente pirat jenta er nok Elizabeth Bennet (Pirates of the Carribean), men her i plankebyen har vi mange.


Damelaget hadde en super sommeravslutning i strålende sol i hagen til lagleder Ronny Bremtun og damelagspiller Line Bremtun som ligger idyllisk til langs vannet på Tangen med utsikt utover Puttesundbroa.

Det var god stemning, quiz, bading, premieutdeling og en super avslutning på en flott sesong.Tangen eller Gærnetangen som det ofte blir kalt, var åsted for avslutningen til jentene våre. Line og Ronny tok sjansen og inviterte til piratfest.

Trykk på bildet for å se mediefil.
Trykk på bildet for å se mediefil.

kira kan du også lese om her:

https://bandyforbundet.no/sorost-bandyregion/?msswb-post=kira-star-i-mal-for-st-croix-damelag

Neville og Ronny er lagledere og altmulig menn for damelaget vårt. Vi setter alle veldig pris på dere !

Herre B & C lag hadde sommeravslutning samme kveld.

En glad gjeng i hagen til Jørn og Fiona. Ett bilde sier mer enn tusen ord…


Herrelaget hadde en trivelig sommeravslutning i Hagen til trener Jørn. Teamarbeid rundt grilling og arrangement gjorde det til en avslappende og meget morsom kveld. Det ble konkurranser, premieutdeling og utmerkelser ble delt ut med stor latterfaktor og skapte en herlig stemning og avslutning på en fin sesong.


I tillegg til pokal premiering hadde også Aleksander sammen med spillerne diverse kåringer 😉


Patrick fikk årets lysbryter fordi konkurranseinstinktet og temperamentet skifter så fort han går på banen.

Tor fikk årets meldekort fordi han melder hele tiden og man kan alltid høre han. Som du ser gikk Roy «tom» på farge på mobilen sin 🙂

Passi fikk årets måke fordi han er så mye oppe med armene når han vil ha frislag så det er nesten så han flakser av gårde.

Mathias fikk årets Golden Retriever fordi det er alltid hyggelig å se han, han synes alltid det er hyggelig å se oss.

Helfredsen fikk årets postkasse fordi alle som har noe å si, en mening, et spørsmål sender til innboksen hans.

Og Pål fikk årets bivirkning fordi han er «vaksinert» mot å sette store åpenbare sjanser.


Print Friendly, PDF & Email