KAMPDAG IGJEN MOT FREDRIKSTAD HVIT

Vi pratet i garderoben om at vi måtte være med fra start og ikke tro at dette ble en grei kamp fordi vi slo de sist gang. Vi var ak 2 rekker denne lørdags morgenen og vi måtte derfor være ekstra skjerpet og fokuserte ble vi enige om.

Jeg velger å ikke gå gjennom vær enkelt periode denne gangen men tar alle i en oppsummering denne gangen.

Kampen starter og vi er på hæla fra første pip fra dommeren denne morgenen. Vi jobber med de på benken og prøver å få dem til å bevege seg og bytte plasser og være bevegelige, men ingenting når inn. Det er mye ballfokus hvor alle ser på den lille hvite kula hele tiden og da går det fort feil vei og vi glemmer arbeidsoppgavene som vi skal gjøre. Første omgangen ender 6-0 til de hvite etter at vi ikke henger med i det hele tatt.

Vi blir enige om at dette var langt fra bra i garderoben og at dette er viser at vi ikke er fokuserte når vi trener på ting på trening og blir da dårligere på grunn av dette. Men vi blir enige om at vi nullstiller og går ut for å jobbe bedre enn første.

Vi henger bedre med denne perioden og vi spiller over halve perioden før de hvite får satt sitt 7 for dagen, en nå jobber vi i hvert fall bedre selv om vi sliter med å omsette sjansene i mål. Vi er mere agresive denne perioden enn vi var i den første. Vi sliter med spill og sjanser men prøver i hvert fall og det er bedre. Vi slipper inn et mål til i denne perioden , og det er positivt at vi trykker til litt mere og prøver å spille ball, men fortsatt stort ballfokus. Men 4 mål mindre enn 1 periode og det får vi si oss fornøyde med.

Så er det en periode igjen og vi bestemmer at vi skal gå ut å vinne siste periode. Vi gjør et ærlig forsøk og har noen gode muligheter de siste 15 min men er dagen hvor vi ikke skal sette en hvit liten ball i nota bak målvakten. Vi slipper inn 2 til i egen kasse og må se oss slått 10-0 denne lørdagen og det er ikke bra og syns at utviklingen for laget i de siste kampene viser en pil som går feil vei. Llitt leit syns jeg men det gjenspeiler innsats og fokus på trening hvor vi prøver og lære gutta ting som skal gjøre at vi ikke går på slike smeller som dette. Gutta er enige om at det nå må tas grep på trening og at fokus og læring på trening nå må opp igjen hvis vi ikke vil ha flere slike kamper som dette.

Da er det bare stjerner som deles ut denne gang da vi ikke scorer mål.

***Casper(bestefar) jobber og sliter gjennom kampen med ben og kropp som egentlig ikke skulle vært utpå der i dag.

**Henrik som prøver gjennom kampen både som løper og back og gir det han kan der han blir satt til å gjøre en jobb.

*Siggen som igjen gjør en god kamp mot overmakten som til tider peprer han der han sitter.

Nå er det full fokus i 14 dager før vi tar imot Sarpingene hjemme i egen hule og da vil vi se en annen innsats og vilje til å stå opp for den svarte drakta og laget og klubben sin. De har lovt å være fokuserte og skjerpet på treningene fremover så vi får se fremover om vi får det ut på banen i form av innsats og vilje til å vinne vær ball vi sloss om.

HAR TRUA VI I TRENERTEAMET, SÅ NÅ ER DET OPP TIL GUTTA Å VISE OSS HVA SOM BOR I DEM…………………………………………………………………………………………………………………………….. J