Sesongens tiende kamp

19.01.2020 St.Croix 2 V/S Hvaler

1 periode

Da er vi klare for ny kamp i Borgehallen. Denne gang er det Hvaler som er på besøk. Det tar ikke lag tid før Hvaler scorer på tiden 00:24. Vi rister av oss sjokket og etter 03:38 setter Aleksander Enholm inn dagen første, assist fra Niklas Skår. Vi forsetter å gjøre ting veldig bra og vi har det meste av spillet. 12:58 scorer Henrik Helfredsen på en retur fra keeper og 2-1. Vi presser på og kommer til flere gode sjanser. Like før slutt, på tiden 19:37, er det Kenneth Magnussen som er målscorer med assist fra Aleksander Enholm. Stillingen er 3-1 til pause.

2 periode

Vi går ut med et mål om å fortsette der vi slapp i første omgang. Etter 04:10 får Henrik Helfredsen en 2 min utvising. Vi forsvarer oss bra, men 06:44 scorer Hvaler. 07:33 er det Hvalers tur til å få en 2 min, vi klarer dessverre ikke å få til noe i dette overtallsspillet. Så er det vi som får nok en 2 min – 09:50 Kenneth Magnussen. Vi sliter litt med spillet og lar Hvaler komme mer og mer inn i kampen. Hvaler putter to raske på 19:33 og 19:56. Vi går til pause med stillingen 3-4.

3 periode

Vi bestemmer oss for å gå ut og gjør det samme som i første periode. Det tar ikke lang tid før Hvaler putter inn dagens 5. scoring på tiden 02:47. Vi tar oss sammen og får til mye bra spill, men det blir ingen uttelling. Vi kjemper på og velger å gå ned til 2 rekker de siste 5 min, men dette hjelper heller ikke. Kampen ender 3-5.

Vi gjør den god kamp, men surrer litt i 2. omgang.