Greåker har leid Borgehallen denne torsdags kvelden, fint for oss som kan spille på hjemmebane. Kampstart kl 21.00.

Vi blir enige om før kampen at vi skal fortsette å spille vårt spill.

Vi vet at dette blir en hard kamp.

Greåker innrømmer før kamp at de er redde for å gå i dueller med kaptein Bare Morten (#55) etter forrige kamp de spilte mot oss.

Referat:

1. Periode

Greåker går hardt ut og i et godt tempo, men vi gjør det samme. Vi slipper oss ikke ned og vi gjør som planlagt. Greåker scorer etter 52 sekunder (1-0). Vi er gode defensivt og vi får unna mange gode sjanser som Greåker har. Vi kjører på fremover og lar de ikke slippe til så lett. Motstanderen scorer sitt andre mål på 06:47 (2-0). De har mange skudd på mål, men keeper`n vår har gode redninger. Vi har også våre sjanser. Greåker scorer sitt siste i første periode på tida 11:57 (3-0). Herfra og ut perioden er det ganske jevnt og vi fortsetter å spille vårt spill. Fine taklinger og fair spill. Pause 3-0.

• Periode

Vi starter godt, vi har fortsatt ikke lagt oss bakpå. Vi er gode på å finne hverandre og vi setter vårt første mål bak målvakta til Greåker på tida 04:41, Mario reduserer til 3-1. Spillet er ganske jevnt. På tiden 10:05 setter Greåker ballen bak målvakt (4-1). 5-1 målet kommer litt over 2 minutter senere, 12:27, selvmål av oss. Vi føler ikke at vi blir overkjørt, men Greåker kan å spille god innebandy.  På tiden 15:41 scorer Greåker igjen (6-1). Vi har skudd på mål vi også, så det svinger litt frem og tilbake på sjansene her. 17:21 setter motstanderen et mål til (7-1). Vi fortsetter å forsvare oss bra ut denne perioden også, og mot et så godt lag så må vi si oss meget fornøyde. Pause 7-1.

• Periode

Humøret og stemningen i laget er fortsatt veldig bra. Vi bestemmer oss for å fortsette å kjøre på, vi gir oss ikke så lett. Greåker har en del skudd på mål, men de får den ikke inn bak keeper og vi får ballen fort og greit ut av vår sone og kjører på fremover. På tida 08:30 setter Greåker et selvmål og stillingen er nå 8-2. Det er fortsatt ingen utvisninger i kampen, noe som tyder på at det er et fair og godt spill fra begge lag. Motstander setter sitt 9. mål når klokka tikker 13:11 (9-1). Vi spiller en god periode mot et bra og sterkt lag. Greåker setter sitt siste mål på tida 17:07. Stillingen blir 10-1, men vi skal være fornøyde. Vi får til et spill som gjør at vi har en del gode sjanser og vi tar duellene vi kommer opp i. Greåker er veldige gode, men vi tuller oss ikke bort i denne kampen vi heller.