St. Croix H3 mot Halden H2

Mandagen har lagt seg etter helgen og det er på tide med ny kamp for C-laget. Denne gangen: Halden.

Vi vet at det trengs litt rotering og omjustering ettersom vi mangler flere spillere i dag, men det skal ikke stoppe oss. Vi skal fortsatt gå utpå og gjøre en jobb. Og det starter helt OK.

(0-2, 1-4, 0-5) 1-11. Det gikk dessverre ikke helt som vi håpet på, men uansett, her er «Sir Alex» sin, som vanlige innlevelses rike referat fra kampen. Alexander er også en del av «Skravelfantene» som er… som de selv sier det en pod om: » En podcast om alt, og absolutt ingenting! Fra det lettbeinte til det litt tunge».

Gutta var også nylig omtalt i Fredrikstad blad 🙂 Les om de HER.

Trykk på bildet for å komme til Skravlefantene på facebook. De er verdt ett besøk 🙂

Thomas Hagen Larsen er vi stort sett vant til å se med fløyte i hånden, men vi er glade for å nå se han på banen i sort og gul drakt 🙂

1 periode:

Vi går utpå og vet hvordan vi skal utføre kampplanen vår, og det fungerer helt greit. Men Halden er gode. Veldig gode. Og etter 8 min setter de kveldens første scoring. Det er godt spill og fint mål, så vi skal ikke ta fra Halden det. Perioden fortsetter videre og vi står greit i mot. Halden har mye ball og spiller mye rundt, men vi er tålmodige. Kanskje litt for tålmodige til og med, for vi blir litt for lave og dermed får Halden mål nr 2. Vi er litt planløse fremover og det mangler litt på kommunikasjon så vi skaper ikke all verden denne perioden og går til pause med 0 – 2.

Simen i god fart mot Halden… eller i så fall mot målet deres 😉

2 periode:

Vi har blitt enige i garderoben om å stramme opp litt, ettersom vi trengte en periode på å komme skikkelig i gang i forrige matchen også. Og jammen for en start vi får! Kun 39 sekunder av perioden har gått før forsvaret spiller opp en ball som etter litt sprett og duellering kontrolleres av Jens Helfredsen som får ballen mot mål, og der smetter Kristoffer frem og setter reduseringen! Samme kombinasjon som i forrige match!

Etter dette virker det som vi får litt mer tro på det vi driver med. Vi spiser oss litt mer inn i kampen, selv om Halden har mye ball ligger vi mer riktig i forsvar og treffer hverandre oftere når vi spiller fremover. Vi får et par avslutningen, men er fortsatt ikke helt der vi ønsker å være. Dessverre klarer Halden å score 2 kjappe og vi dette litt sammen spillemessig. Vi får en utvisning hvor Halden scorer i PowerPlay etter 14:35, og de klarer å putte en rask scoring til.

Dermed er det ny pause på stillingen 1 – 6.

Sir Alex med C-bindet på armen starter angrepet fra egen sone.

3 periode:

Vi er enige om at nå kan vi virkelig bare gå utpå og slippe ned skuldrene fordi det er ingenting å være engstelige for. Men vi får den verst tenkelige starten vi kan på den siste perioden. Ikke engang minuttet er gått får Halden skal prøve en pasning på tvers og treffer hælen på skoen til en St Croix spiller så ballen spretter over Tor og i mål. Selv Halden-spillerne kommenterte at det var max uflaks. Halden rekker en kjapp scoring til før den tredje for perioden kommer etter 6 minutter i et nytt powerplay for Halden. Men C-gutta er C-gutta og spiser seg faktisk litt inn i utover i perioden, vi skaper et sjanser men er litt «trege i avtrekker’n» og får dermed ikke det helt store ut av mulighetene vi skaper. Halden rekker dessverre to kjappe mål helt på slutten og dermed ender det med 1 – 11.

Poeng:

#16 Kristoffer Finstad Mathisen 1-0.

#29 Jens Bergerud Helfredsen 0-1

BB ble Kristoffer Finstad Mathisen.

Bilder fra kampen:

Sir Alex:

Det var dessverre «en slik kveld» hvor ingen var helt pålogga og ingenting skulle sitte uansett hvor mye vi ønsker og hvor mye vi prøver. Ikke engang kommentarene og vitsene sitter løst i dag. Møkkakveld føler vi. Men sånn er verden og idretten noen ganger.
Alt i alt preges kampen av det som nevnt over i tillegg til at Halden er meget ballsikre og har mye ball. Vi er litt for slække og udisiplinerte og ukonsentrerte.
MEN! Det positive er innstillingen til gutta! Ingen sutring eller klaging, det er backing hele veien og heller forsøk på å finne noe konstruktivt i stedet for å kjefte og snakke hverandre ned. Og det skal de virkelig berømmes for!