Deprecated: Funksjonen jetpack_form_register_pattern er foreldet siden versjon jetpack-13.4! Bruk Automattic\Jetpack\Forms\ContactForm\Util::register_pattern i stedet. in /customers/f/f/0/stcroix.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/f/f/0/stcroix.no/httpd.www/wp-includes/functions.php:6078) in /customers/f/f/0/stcroix.no/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/f/f/0/stcroix.no/httpd.www/wp-includes/functions.php:6078) in /customers/f/f/0/stcroix.no/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 St. Croix/Slevik mot Asker – St. Croix "Pirates".

St. Croix/Slevik mot Asker

«Jevnt over en god kamp, selv om vi gjør det litt unødvendig spennende i 3. periode» Enholm.

5-3. (1-0), (4-2), (0-1)

Begge lag bruker godt over halve første periode på å «bli kjent med hverandre», fram og tilbake. Begge målvaker har 6 skudd på seg før ballen treffer nettet. Det er da Nanna som passer til Elin Østmoe og på tiden 13:27 leder hjemmelaget 1-0. Spillet fortsetter som før målet ut perioden.

Andre periode er ikke eldre enn litt over to minutter når Nanna Aaby på pass fra Lill Kristin Johannessen øker ledelsen til 2-0. Fire minutter sendere reduserer de rødkledde gjestene og tavla lyser 2-1. Tre minutter senere er det «overtenning 1» (Internt;) som lykkelig setter ballen bak Askers målvakt etter en flott passning fra Kira. Vi er inne i en målrik periode, for På tiden 13:20 reduserer bortelaget. 3-2 og kampen har full tenning den også. Assist på vårt forrige mål, Kira er sistemann (kvinne i disse likestillingsdager) på ballen etter at Nanna ga den fra seg. 4-2. Men, Nanna, som også blir vår BB denne kampen er ikke ferdig ennå og setter likegodt inn 5-2, 90 sekunder før pause.

I den siste perioden skårer gjestene etter 2 minutter, nå må vi holde hodet kaldt og helst score flere mål. Vi får en utvisning og er redd for at det skal føre til noe, men heldigvis rir vi den over og kampen slutter egentlig som den startet med begge lag fram og tilbake. Men, nå sluttsignalet kommer står det 5-3 på lystavlen og jentene beholder alle poengene i Borgehallen.

Vi takker Asker for kampen 🙂

Syntes vi gjør en god kamp, hvor vi gjør mye riktig. Vi går oss ikke inn i trøbbel og spiller trygg innebandy. 3. rekka er gode og leverer 4 av målene, Ingrid leverer også en god kamp bakerst i målet. Jevnt over en god kamp, selv om vi gjør det litt unødvendig spennende i 3. periode. Vi tar med oss en god følelse inn mot årets siste kamp søndag 10.03, vel møtt!