Steinis hjemmebane neste år er Borgehallen.

Klubben har signert en kontrakt med tidligere Fredrikstad og Slevik-spiller Stein Morten Johansen den kommende sesongen. Venstrevingen har allerede deltatt på klubbens treninger etter at hans kontrakt med Slevik gikk ut.

Den 41 år gamle gutten fra Torp kommer som nybakt norgesmester til spill i 1.div etter en flott sesong med både mål og assist hos naboklubben. Nå ønsker han å fortsette å skyte inn mål for Piratene.

 «Jeg håper jo at jeg fortsatt vet hvor målet står og skal kjempe om å bli toppscorer i 1.div kommende sesong, forteller spilleren som ble toppscorer i 1.div for Fredrikstad både i 2003 og i 2013».

Hvorfor ble valget St. Croix?

Jeg valgte klubben fordi jeg føler at jeg ikke har mer å bevise for meg selv eller andre. Jeg gjorde comeback for et par år siden, gikk ned 30 kilo og har jobbet veldig hardt. Jeg har bidratt med litt mer enn 70 poeng på de to siste sesongene i eliteserien og det er jeg veldig fornøyd med i min alder.

Jeg tok en siste sjanse før forrige sesong, for å oppleve sluttspill og et lite håp om å vinne noe. Det ble jackpot på første forsøk med Slevik. En sesong med mye følelser med opp og nedturer!

«Veldig glad jeg dro dit. En sesong jeg aldri glemmer. Norgesmester!! 🏆«.

I St. Croix er det mange fine mennesker rundt klubben som jeg har veldig sansen for. En klubb som gjør mye riktig. Varme mennesker, sosialt, hjelper hverandre med alt, ikke bare innebandy. Fokus på at alle har det bra. Et slagkraftig a-lag hvor jeg kjenner mange av guttene!

«Og det aller viktigste, jeg får litt mer tid hjemme med samboer og barna våre. Nå kan jeg bidra litt mer på hjemmebane, men samtidig gi alt for min nye klubb forteller Steini som er bonus pappa til en G8-spiller«.

#91.

Det er ikke helt tilfeldig at Stein Morten spiller med det nummeret. Han var tidlig på -90 tallet stor fan av en av en sovjetisk hockeyspiller som het Sergei Fedorov og han spilte med #91.

Trykk på banner for å komme til vår utstyrsleverandør:

SoMe/sosiale medier:

TikTok kokken.

Dersom du trenger gode råd til å lage omelett, Creampie, sunne pannekaker, enkel mat før trening eller kjøleskapsgrøt !!! Har Steini en glitrende TikTok konto med navn @legenden91. Her røper han gode resepter og gir GODE råd til f.eks: Linda Cums, Ola Connie, Sharks fan-91, Abdhulla Achmed Mossin og prøver sko for Remi Boy-69 for å nevne noen 😉

Kontoen har i skrivende stund 1006 følgere. Anbefaler deg og bli nr 1007 🙂

Linn Anett (samboer) er heldig å ha en fløyteblåsende kokk på kjøkkenet. Uten å kjenne henne skjønner jeg at hun må har god humor og tålmodighet og jeg håper Steini rydder og vasker opp etter seg på kjøkkenet 😉

Dommerparet Brevik/Johansen.

Som de fleste vet, dømmer Steini sammen med Christian Brevik og sammen har de facebooksiden: «Dommerparet Brevik/Johansen» her er det lite matråd, men dertil mye annet morsomt. Selv om gutta på bildet sitter i en (la oss kalle det bil) så er vi veldig glade og stolte som klubb å si de er begge med på vår piratskute i sesongen som kommer.

Makker og motstander.

SØBR har tidligere omtalt gutta fra da de spilte på hvert sitt lag, men dømte sammen.

Trenerteamet og sportssjef Jørn Brevik er naturligvis fornøyde med signeringen.

  • Vi ønsket oss Stein Morten «Steini» Johansen i fjor også, men da valgte han Slevik. Vi har holdt kontaktet og aldri låst Borgehallen for hans del. At han nå velger oss ser vi på som veldig positivt og jeg vet at samarbeidet vil bli optimalt, forteller sportssjef Jørn Brevik.

Trenerduoen Brevik/Holmen er skråsikker på at dette er en fin tilvekst til laget både på og utenfor banen.

 – Selv har jeg spilt med Steini i mange år på ulike nivåer, og han er vel den spilleren jeg kjenner best både på og utenfor banen, forteller Brevik som ikke tror det vil by på utfordringer på vennskapet.

 – Både Steini og jeg vet hvor og hvordan han fungerer best, og vi kommer til å bruke han der han er best også. For gruppa i A-laget så kunne vi ikke funnet en bedre person. Her får du en empatisk, snill og ikke minst en veldig morsom person inn dørene. At han i tillegg er flink med de yngre lagene i klubben er jo et stort pluss, forteller Brevik som i tillegg er dommerpartner med Steini i Eliteserien for damer.

Ketil Holmen har latt seg imponere av treningsiveren til Johansen i dammene.

 – Jeg hadde bare hørt om han og kjente til han tidligere. At han i den alderen har den formen, og fortsatt pusher seg selv til å bli «litt bedre» hver trening er imponerende. Og jeg føler at han har funnet seg til rette allerede i de barmarkstreningene vi har hatt så langt, forteller Holmen.

Robert Karlsson, Christopher Henriksson og nå Stein Morten Johansen. Kan vi forvente flere signeringer i løpet av sommeren?

 – Vi er fornøyde, men skulle gjerne hatt en spillende back til. Men det er Jørn (Brevik) som styrer samtalene også kommer Ketil og jeg med ønskene. Men jeg vil ikke si «nei» til spørsmålet ditt, avslutter Brevik.

Trykk på banner for å komme til facebook siden til klubben.
Print Friendly, PDF & Email