A-laget er i gang med sin sommertrening og nye ansikter har ankommet klubben. Nå håper A-laget på å få høynet sin fysiske form før ferien, samt få en økning på den sosiale biten.

Trenerduoen Holmen/Brevik har uttrykket et ønske om å få inn en center og en høyreving kommende sesong ut ifra sitt spillesystem. Dermed ønsker vi både Christopher Henriksson og Robert Karlson velkommen til St. Croix.

To nye ansikter:

Spillerne kommer henholdsvis fra Øreåsen og Slevik.

 – Det er to spillere som vi ønsket oss siden vi føler de passer perfekt inn å vårt kommende spillsystem. Henriksson er en kjapp ving som blir viktig i vårt press-spill og har i tillegg bevisst at han har nese for mål under fjorårets sesong for Øreåsen, forteller Brevik

  • «Robban» kjenner jeg til fra før, og vil passe perfekt som center. I tillegg til å være ekstremt bra trent fysisk så kjenner han til systemet og vil være ekstremt viktig i det defensive spillet. Både Ketil og jeg er veldig fornøyde med de to signeringene som har kommet så langt.

Brevik forteller også at det er en ny signering på vei, og at klubben har fått et muntlig ja. Men ingen papirer har blitt skrevet under.

 Kan du fortelle hvem det gjelder:

 Nei, jeg ønsker ikke å gå ut med noen navn før papirene er i orden. Det er så mye frem og tilbake i Østfold-innebandyen om dagen, så jeg vil ikke røpe noe før alt er i orden. Blant annet har vi et ekstra øye til situasjonen i Sarpsborg Sharks og jeg har ofte kontakt med Kenneth Skistad angående spillere på dobbel lisens, forteller han kryptisk.

Sommertreningen i gang:

A-laget har allerede kommet i gang med sin sommertrening, og nå har så og si samtlige fått gjennomført sin 3000 m. test og Holmen er fornøyd med det han har sett så langt.

 – Det har vært en ivrig gjeng som er seriøse til det opplegget vi har lagt opp. Målsetningen er ikke å være blodtrente, men vi merket i fjor at vi tapte kamper på at vi ikke var godt nok trent. Det skal vi ikke i år, forteller Holmen som har hatt hovedansvaret i Bjørndalsdammene.

Hvordan virker humøret og hvordan var testene hos gutta?

 – Humøret er bra, og det virker som alle drar i samme retning for å bedre sin fysiske form. Vi har noen rutinerte gutter som har vært med på dette før, men også noen som har sin første sommertrening i karrieren. Så balansegangen er viktig, men jeg føler vi har kommet bra i gang.

 Robban er i bra form, men også Simen Meland som er junior leverte bra resultater. I tillegg så er Kristian Holme i gang, og det lover bra for klubben, forteller en optimistisk Holmen.

A-laget skal fortsette sin sommertrening frem til 1.Juli og tar da en måned pause, før alvoret starter opp igjen 3.August. Da håper Holmen på at de fleste resultater har forbedret seg.

 Vi spiller i 1.divisjon, så må tenke litt på det. Men det er individuelt for gutta også. Så regner med at de ønsker selv å forbedre seg, forteller den nykommene A-lagstreneren som kan fortelle at A-laget skal igjennom en ny test i slutten av juni og en i begynnelsen av august.

Print Friendly, PDF & Email