Storseier for St.croix herrer B mot Soon

St. Croix herrer B starter godt i år, vi håper dette fortsetter! Godt humør, godt lagspill og et hardtarbeidende St. Croix var umulig å stoppe for hjemmelaget Soon, i Grevlingen flerbrukshall onsdag kveld

(0-3,0-5,2-6)

1.periode:

Kampen blåses i gang og vi er på hugget fra start. Det går ikke lenger enn 01:18 før vi går opp i ledelse 0-1, #27 Hanstad med assist fra #51 Andrè (som er kveldens kaptein). Vi har overtaket hele veien og Soon kommer ikke til de store sjansene. 09:56 ut i første periode øker vi til 0-2, #36 Kenneth med assist fra #74 Marius. Hjemmelaget er allerede frustrerte og er stort sett meget uenige i dommeravgjørelsene. Vi setter inn periodens siste mål når det vises 14:00 spilt på uret, #58 Thøgersen med assist fra #27 Hanstad. Vi går til pause med god selvtillit og god stemning.

2.periode:

Vi starter perioden godt, vi scorer mål tidlig her også. 01:35 ut i perioden setter #11 Jordet ballen i kassa, assist #95 Møller, 0-4.  Soon drar på seg en to minutters utvisning og vi er i power-play, dette gjør vi godt og vi øker likså godt ledelsen til 0-5 på tida 07:10,

Målscorer #51 Andrè, assist #27 Hanstad. 11:13 scorer vi igjen, #10 Casper med assist fra #27 Hanstad. Det står nå 0-6. Hjemmelaget pådrar seg en 2+2 minutters utvisning og vi scorer i dette power-playet også. #74 Marius melder seg på scoringslista, assist fra #70 Maxi, tid 15:39, 0-7. Vi spiller godt, det gjelder bare å holde seg der, holde tempo og det gode spillet oppe. Vi får en to minutters utvisning men vi klarer oss bra i box -play og Soon får vel egentlig ingen stor sjanse. 18 sekunder før perioden er til ende setter #51 Andrè igjen ballen i mål, assist igjen fra #27 Hanstad, 0-8. 2 sekunder før periodeslutt får hjemmelaget en 2 minutters utvisning og vi kan starte 3.periode i overtall. Vi har en god målvakt som virkelig er på jobb i dag og rydder unna de få sjansene Soon kommer til. Vi er gode på hele banen, vi stopper motstanderen høyt på banen, vi er hardtarbeidende bakover i banen og vi orker å jobbe.

3.periode:

I dag er vi gode på det vi har øvd på. Vi scorer mange mål, noe laget sleit med i fjorårets sesong. 00:26 ut i siste periode står det 0-9 på kuben, #51 Andrè er i scoringsform, assist fra #58 Thøgersen. Vi øker til en 0-10 ledelse ikke lenge etter, #74 Marius med assist fra #80 Sydvold. Det har ikke gått 2 minutter av perioden engang. Soon blir bare mer og mer frustrerte og får ikke til det de har tenkt, derfor drar de på seg enda en to minutters utvisning. Igjen er vi i power-play, og vi scorer. 0-11 på tida 05:15, målscorer #66 Patrick med assist fra #51 Andrè.  05:52 får vi en to minutters utvisning og her klarer Soon å sette inn sitt første mål i kampen på tida 06:57, det står 1-11 på måltavla. Under ett minutt senere putter de på et til, 2-11. Men det er ingen trussel, vi må bare fortsette å jobbe. 08:44 melder

#3 Jens seg på scoringslista, assist #95 Møller. Soon får igjen en to minutters utvisning og vi scorer også i dette power-playet. Tid 10:07 ut i tredje periode, målscorer #74 Marius, denne gangen uten assist. Det skjer ikke stort mer denne perioden, vi roer det litt ned, samtidig som vi beholder kontrollen over spillet. 35 sekunder før slutt scorer vi vårt 14. mål for dagen, #58 Thøgersen scorer igjen, assist fra #11 Jordet. Kampen blåses av og vi tar med oss 3 gode poeng hjem. Dette var gøy! Neste kamp er allerede mandag 16.oktober hjemme i Borgehallen mot Sarpsborg 3, og vi kan ta med oss en god prestasjon videre inn i neste match.