Tap mot Slevik i sesongens første treningskamp for herrene

Etter dagens klubbkickoff var det duket for herrenes første treningskamp mot elitelaget Slevik. Det ble en tøff kamp, men med mye positivt innhold!

Med få treninger sammen, ble det en tøff kamp mot rutinerte Slevik. Etter kun 10 minutter står det 0-4 til bortelaget. Guttæne snur trenden og reduserer 2 ganger, før slevik igjen øker ledelse med 3 mål. Første periode ender 2-7.

Andre periode hever piratene seg betraktelig! Gutta scorer og reduserer til 3-7 tre minutter ut i periode. Slevik må øke tempo og scorer to til, før vi reduserer igjen til 4-9. Periode resultat 2-2.

Tredje periode merker nok piratene at det er få treninger i bena, og første kampen sammen med flere nye fjes. Slevik scorer 3, før vi til slutt reduserer med 1. Kampen ender 5-12 til Slevik.

Guttæne kan ta med seg en del positivt fra denne treningskampen, men får også med seg noe å jobbe med.