Deprecated: Funksjonen jetpack_form_register_pattern er foreldet siden versjon jetpack-13.4! Bruk Automattic\Jetpack\Forms\ContactForm\Util::register_pattern i stedet. in /customers/f/f/0/stcroix.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/f/f/0/stcroix.no/httpd.www/wp-includes/functions.php:6078) in /customers/f/f/0/stcroix.no/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/f/f/0/stcroix.no/httpd.www/wp-includes/functions.php:6078) in /customers/f/f/0/stcroix.no/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Thriller av en kamp siste mandag i februar – St. Croix "Pirates".

Thriller av en kamp siste mandag i februar

26.02.24. St. Croix – Lyn 5-4  (3-3) (1-0) (1-1)

CP, Carl Christian Pedersen har all grunn til å juble over et flott mål etter pass fra Teo 🙂

1 periode:

Ny kamp mot laget vi tapte for i Oslo på lørdag. Gjestene pådrar seg en utvisning, men vi får kalddusjen i fjeset da de tar ledelsen 0-1 i undertall. Bare to minutter senere øker gjestene til 0-2. Vi må virkelig heve oss nå. Det er Lasse som reduserer til 1-2 etter pasning fra Jonas, tid 8:53. Under to minutter senere spiller Teo fram til CP som setter inn utligningen til 2-2. Vi kriger på og tar ledelsen for første gang i kampen. Et flott mål av Setterberg på pasning av Tenold. Gjestene vil ikke gi seg og utligner til 3-3 på tiden 17:55.

Christoffer Tenold er så ofte oppe ved gjestenes målgård at jeg er noen ganger redd han har meldt overgang.

2 periode:

Gutta kommer ut som et lyn i andre periode. Flott pass fra Steini til Setterberg som setter inn ny ledelse til piratene på tiden 20:15. Det bølger fram og tilbake med muligheter og det trøkkes til i duellene. Vi pådrar oss en utvisning mot slutten av perioden med holder unna med ledelse 4-3 til pause.

Vi var en revansjesugen gjeng som hadde lyst til å vinne denne kampen. Vi har stokket litt om på rekkene og lagt om spillestilen siden de to første kampene mot Lyn. Vi spiller med mindre risiko nå og slipper inn mindre mål. Lyn er et sterkt lag med 2 gode rekker. Erfarne og bra trente gutter som er vanskelige å spille mot. Vi skaper mer sjanser og har litt mer å komme med fremover denne kampen, enn forrige oppgjør. Å få involvert center mer offensivt og true mer med backene tror jeg ble helt avgjørende i denne seieren. Vi har Anders Bøckmann bakerst som gjør to gode kamper mot Lyn og tar det meste som kommer. (Selv om han tok en «Tor» og slapp inn en fra midtbanen) Vi blokker skudd, jobber bra defensivt og drar ikke på oss for mange utvisninger. Da er også vi et vanskelig lag å spille mot. Lasse og Ole var tilbake i dag og syntes de gjør en god kamp. Nå er det bare å lade batteriene før siste seriekamp hjemme mot Strømmen og få en ordentlig avslutning på sesongen.

Kaptein Steini

3 periode:

Gjestene dundrer på i starten av tredje periode. Vi må spille i nytt undertall. Dette rydder vi godt unna. Når vi nærmer oss tolv spilte minutter av perioden klarer gjestene igjen å utligne, nå til 4-4. Skikkelig nerve i denne kampen nå. Teo blokker en pasning og ballen går til CP som avanserer noen meter og smeller den ballen i mål og dermed ny ledelse til piratene, 5-4 på tiden 55:01. Det jobbes knallhardt de siste minuttene og den som står fram vår beste i dag er Simon som rydder opp, jobber hardt og viser vei. Lyn tar en time out, men vi holder unna og beholder alle poengene hjemme i egen hule. Det smakte med en ordentlig arbeidsseier for piratene. Neste og siste seriekamp er for oss søndag 10.mars. Imellom der blir det en regionscupkamp borte mot Slevik2 onsdag 6.mars. Nå må holde fokus og avslutte sesongen på en god måte.