Sesongens første treningskamp

12.09.2019. St.Croix – Slevik G19 8-2 (4-0)(1-0)(3-2)

1.periode:
Klart for sesongens første treningskamp for årets Pirater. Motstander Sleviks G19 lag som blant annet har slått 1.divisjonslaget Øreåsen i en treningskamp. Gutta anført av for dagen trenerduoen Jon Andreas Kristiansen og Ola Sander Olaussen, tredjemann i trioen Markus Hanstad var forhindret fra å delta. En periode det virkelig svingte av. Gutta bestemte det meste denne perioden og var virkelig spillesugne etter mange gode treningsøkter i høst. Thomas Gul åpner scoringene for dagen på tiden 11.39 etter pasning fra kaptein Alex. 55 sekunder senere står det 2-0 denne gang er det Thomas Gul som sender pasningen til den offensive backen Enholm. Bare 1 min og 15 sekunder senere står det 3-0 i det nykomlingen Sebaztian Kibu setter sitt første mål for kvelden assistert av den alltid hardtarbeidende Filip. Noen hektiske minutter der altså. 4-0 er det moromannen Stian Karlsen som setter inn etter først å ha fått et skudd blokkert, henter han sin egen retur og legger ballen over keeper i mål. Før pause får også lagene hver sin utvisning for å bruse litt med fjærene. Kaptein Alex skal man ikke tøyse med.

2.periode:
Midtperioden blir ikke like målrik, men mye bra spill av gutta og sjanser skaper de og målstengene blir truffet opp til flere ganger. På tiden 23.51 scorer Kibu sitt andre mål etter pasning av Karl. Midtveis i perioden får vi testen spill i undertall da Ola får en utvisning. Slevik får ikke hull på Jørgen som også får god hjelp av gutta som jobber godt foran han.

3.periode:
En mer åpen periode med flere mål. Thomas Gul setter sitt andre mål for dagen på tiden 42.05. på tiden 44.53 scorer Kibu sitt tredje mål for kvelden etter pass fra Fredrik. Gutta får også testet overtallsspill men ingen uttelling denne gang. På tiden 49.51 reduserer Slevik til 7-1. vi får igjen testet spill i undertall da Filip får en utvisning. Ingen mål for gjestene før utvisningen er unnagjort da kommer reduseringen til 7-2. på tiden 54.41 setter Kibu sitt fjerde mål for kvelden, denne gang på pass fra Ola. Kampen ender med seier 8-2. En del av unggutta fikk også prøve seg i tredje periode og Tor står i mål i denne perioden. Mye god innsats av alle spillerne og bra trøkk og humør på benken var det.