Unødvendig spennende i Rommenhallen

Lyn spiller i sort, så det ble røde bortedrakter på oss i dag. Så noen spillere brukte et annet nummer enn vanlig uten at det heldigvis hadde noe å si på resultatet 😉 (lett for å bli overtroisk).

Det er #83 Jonas Bøckmann som først setter ballen bak Lyn’s målvakt etter passning fra Steini. 0-2 kommer 5 minutter senere med #68 Mathias Haglund fra #89 P.C. Alt ser ut til å gå som planlagt. På tiden 17:55 er det igjen Jonas som legger på til 0-3, igjen kommer ballen fra Steini. Vi går til pause med 0-3 🙂

Andre periode er 9 minutter gammel når #74 Marius Jakobsen på pass fra #68 Mathias øker til 0-4 og solen stråler like mye inne som ute. Minuttet etter reduserer Lyn til 1-4. Steini retter opp på egen hånd og vi er igjen i ledelsen med fire mål. Så blir det tyngre, vertene får to raske mål og når lagene går til pause lyser det 3-5 på tavlen.

Halvveis ut i tredje er det igjen Steini som står for passet, denne gang til #87 Christian Brevik som scorer vårt siste mål for kvelden og vi leder med 3 mål når det er litt over 10 minutter igjen av kampen. For oss som fulgte kampen på MinBandy (og snakket med hverandre på Messenger) var vi vel enig om at dette bør jo gå greit…

Så kommer utvisningene på rekke og rad. Det var IKKE dette som var planen. Dette har ødelagt for oss i tredje periode før. (Havarikommisjonen har nok allerede begynt å jobbe med dette). Pulsen øker!

MEN, når klokka viser 17:17 og ballen ligger i vårt mål, økte pulsen ennå kjappere. Å NEI, ikke EN gang til

Og på 19:44 stoppet den. Det står 5-6 og er ennå tid for ett lynnedslag til…

Undertegnede satt i «feil» hall og var med SØBR på «GirlPower» i Oppsal Arena, der skjedde det overhode ingenting når jeg hoppet opp og jublet. I Rommenhallen hadde sluttsignalet gått, samtidig som Geir bekreftet på mld. at Piratene hadde tatt alle poengene med seg hjem til Fredrikstad. Aii aii kaptein, da gikk det bra denne gangen. La oss slippe sånn unødvendig spenning en gang til.

TAKK FOR KAMPEN og gratulerer gutta!

Trykk på et av bildene over for å lese kampinformasjon.

Trener Ketil før kampen:

Vi kommer fra en storseier hjemme sist helg. Men nå skal vi til Rommenhallen.
Der skal nye scoringer settes, løpe nye mil, unngå mange utvisninger,
og ta med oss 3 poeng hjem.

Samme Ketil, etter kampen:

Vi reiste til Rommenhallen for å møte Lyn. Håpet at vi skulle kontrollere kampen fra start til mål.
Det klarte vi i 1.periode. Men vi taper de to siste.
På tross av mange utvisninger klarer vi å vinne til slutt og ta med oss 3 poeng hjem.

Christian Brevik: (Ble dagen BB for piratene)

«En tøff bortekamp hvor vi spiller hele 30min i undertall. Nå må vi ta en «havarikommisjon» på utvisningene våre og spille mer 5 mot 5. Men deilig at vi drar i land dette som lag.

En sliteseier for alle i klubben som legger ned en haug med dugnad for oss.»