Unødvendige spennende sluttminutter.

Dagens jubilant #80 Ole Sydvold brukte i underkant av 3 minutter på å sage seg gjennom Lyn’s forsvar og sette inn 1-0. Deretter fulgte en nesten ekte hat-rick av #74 Marius Jakobsen. Syv minutter ut i andre periode lyser 4-0 mot oss på tavlen. Men, vi har den fryktede tredje perioden igjen. Og når Lyn setter inn reduseringsmålet 16 ! sekunder før slutt var det liksom for mye av det gode (onde). Vi sto foran en neglebitende straffekonkurranse. Måtte beste lag vinne…

St. Croix H1 mot Lyn H1. (3-0, 3-3, 0-3). Straffekonk. (1-0).

Referat:

Nok en ny hjemmekamp og i dag mot laget som ligger som nr 2 på tabellen. Gutta hadde en liten overraskelse til Ole «saga» Sydvold før kamp for sine første 50 kamper i den sorte og gule drakta. Ble en god stemning når Ole fikk saga si og det så ut som gutta tok dette med seg ut på banen.

1. periode:

Gutta har valgt å starte med 2 rekker i dagens kamp og de kjører på og i kjent stil så tar vi jo ledelsen i denne kampen også etter 2:50 ved jubilanten Ole etter fint framspill av Ola og det står 1-0 til oss. Vi fortsetter å kjøre på og det er mye fint spill. Det går ikke mer enn 46 sek før Marius gjør alt selv og setter vårt andre for dagen. Vi fortsetter å trykke på. Lyn prøver seg også, men der står Matta og plukker eller er i veien for det som kommer. Så bryter Ola et lynangrep og skyter fart, får den videre til Marius som gjør det han er god til og setter sitt andre for dagen etter 4.37 og det står 3-0 til oss. Etter dette så bølger spillet frem å tilbake men vi lar oss ikke stresse og beholder roen og spiller fornuftig. Bakerst så står Mattæ en og periode og plukker eller er i veien for det som kommer, noe som gjør gjestene frustrerte til tider. Perioden ebber ut med en 3-0 ledelse til oss.

#69 Mathias var høyt og lavt og ble også vår beste denne lørdagen. #13 Magnus gjør som alltid en god kamp og er med på å redde dagen.

Bilder fra kampen:

2 periode:

Vi er spente på hvordan denne perioden vil bli men dere kommer ut og fortsetter og spille trygt og bygge opp spillet og bakerst så spiller vi like solid som i første periode. Det står 6.47 på klokka når Ole vinner ballen og forserer opp venstresiden og legger den over til Marius som setter sitt 3 for dagen og vi leder med 4-0. Moro å se litt av gamle Marius igjen i denne kampen med sitt hat trick. Men nå svarer Lyn fort og setter sitt første for dagen etter 7.13 og det står 4-1. Men i dag så ser det ut som gutta ikke skal la seg vippe av pinnen av verken gjestene eller dommere og da går det mye bedre og Holme setter vårt femte etter 8.38 på pass fra Ola. Så bølger spillet frem å tilbake med gode sjanser av begge lag , men 2 gode målvakter gjør at det ikke blir mål. Etter 14.59 så glipper vi litt og gjestene får lurt inn sitt andre for dagen. Gutta ser litt frustrerte ut akkurat da, men fortsetter å male på og svarer ganske fort og det står brått 6-2 etter Holme blir frispilt av Marius. Lyn går rett i angrep, men vi får stoppet de og backene vår jobber hardt og det merker gjestene som merker de i ryggen hele tiden. Hele laget jobber veldig bra og spiller klokt.  Men etter 17.02 så får gjestene inn ballen etter litt klabb og babb foran målet vårt og det står 6-3, noe som holder seg ut perioden.

3 periode:

Nå er vi spente og klarer vi å holde på dette og beholde roen og dra dette i land. Det blir tett og tøft men vi står opp og er med og tetter igjen hjemover og hjelper Mattæ med jobben hans i dag. Vi spiller opp og er rolige og har mange gode muligheter til å øke men ballen vil ikke inn. Det bøljer på men ballen vil ikke inn for oss så kommer Lyn på visitt og vi får ikke ryddet unna ballen og de får en redusering til 6-4 etter 10.19. Vi fortsetter å male på men nå virker vi litt slitne og har spilt på 2 rekker i hele kampen. Men vi klarer å roe ned men gjestene har fått blod på tann etter reduseringen og presser på for nok en utligning og det klarer de etter 15.17 og det står 6-5. Skal det trøble seg til for guttæne i dag å da, men vi fortsetter og rulle på men ballen vil ikke inn, men gjestene får heller ikke trykket inn sitt får å ta oss igjen og vi jobber knallhardt og det ser ut som det skal gå veien i dag. Men etter 18.55 så er Holme uheldig og ballen spretter opp i armen hans når han prøver å dekke opp en passning og den så dommeren og idømte oss en 2 min. Da måtte det jo bli en nervepirrende slutt på kampen og om vi ville klare og holde tett for trykket som må komme. Vi jobber vanvittig bra og holder de unna helt til det står 16 sek igjen og det er fullt foran mål å de får pirket den inn og utligner like før slutt. Og da ebber kampen ut og det står 6-6 ved full tid og blir da straffer.

Men dette var dagen hvor bare guttene ikke ville tape og vi vinner straffekonken og vinner kampen 7-6 og tar med oss 2 poeng. Noe som gir litt selvtillit inn mot nabooppgjøret til torsdag mot Fredrikstad.

Banens beste i dag går til Mathias som har en god dag mellom stengene og tar mange viktige redninger.