Alle bilder
Alle bilder Anja Ø. Bekkelund.

Vi begynner med det positive 🙂

Vi mistet dessverre vårt G-15 lag i forkant av denne sesongen. Noen slutten, noen flyttet og plutselig var det ikke ett lag lenger… Men, noen av gutta begynte og trene og spille med våre herrelag 🙂 denne kvelden ble en bekreftelse på at det går helt fint !.

Vi var ikke veldig heldige med trekningen. Vi møter Øreåsen i første (og siste kamp) i denne regionscupen. Mossingene åpner alle 24 lukene på en gang (og har ikke noe å glede seg til i tiden før jul). Våre mål kom fra #16 Hans Jakob Aure etter pasning fra #24 Roy Kristoffersen. Når stillingen er 1-12 til kråkene, er det #82 Simen Meland som setter ballen i nettet etter pasning fra vår «altmuligmannn» # 44 Henrik Helfredsen. Gutta på H3 er skrudd sammen på en måte at de tar det positive fra hver kamp og fokuserer på det. EN fantastisk gjeng.

Enden på visen er at vi taper kampen 2-24 og det eneste dramatiske er at «hissigproppen» #59 Sven Ingvaldsen får 2 minutter for ulovlig dytt.

Men alt i alt, vi taper for en mye bedre lag, men vi henger ikke med hodet av den grunn. Unggutta scorer og vi er klare for neste kamp. Riktignok ikke i regionscup.

Print Friendly, PDF & Email