En innholdsrik kamp mot serievinnerne.

Vi får en god åpning mot de blåkledde, men det ville seg dessverre ikke til tross for energisk coaching fra Christian Brevik på benken (og da mener vi PÅ benken;). Moro også at Simen fikk sin debut på hjemmebane. Både han og Casper gjorde en god figur på banen.

05.03.23. St.Croix – Vålerenga 7-13 (2-4) (4-3) (1-6)

1.periode:

Vi kommer fra seier 12-10 borte mot Ajer på fredag og det er serievinner Vålerenga på besøk denne første søndagen i mars. Det er vi som kommer best i gang. Allerede etter 34 sekunder tar vi ledelsen 1-0. Holme jobber opp ballen og sender Teo mot mål som finner nettet. Drøye tre minutter senere øker vi til 2-0 og elektrisk stemning nå. Markus scorer etter pasning fra Martin Brevik. Det er spilt over fem minutter før gjestene får av gårde sitt første skudd mot mål. Så får de en sjanse til og reduseringen er et faktum. Bare 19 sekunder senere utligner de til 2-2. Det veksler fram og tilbake en ti minutters periode med sjanser fra begge lag. Gjestene er igjen frampå og tar ledelsen for første gang. Bare nitten sekunder før periodeslutt øker de til 2-4. En fartsfylt periode.

2.periode:

Vi starter  litt fomlende og dermed øker gjestene til 2-5. Halvannet minutt er spilt når Martin Brevik spiller til Marius som setter inn 3-5. Det veksler igjen med sjanser. Vi får et overtall og det klar vi å utnytte til gangs. Marius spiller til Tenold som setter inn redusering til 4-5. Ikke lenge etter er det igjen klart for overtall for oss. Igjen er Marius pasningslegger, denne gang til Holme som sender ballen nettet, 5-5. Vi får en utvisning og spiller undertall, gjestene pådrar en seg en utvisning for protest. Elleve sekunder etter at vi er fulltallige scorer vi igjen i overtall. Vi tar ledelsen 6-5 med scoring av Ole etter nok en pasning fra Marius. Hvor lenge var Adam i paradis, bare halvannet minutt etter så utligner gjestene til 6-6. litt over to minutter gjenstår av perioden når gjestene igjen tar ledelsen til 6-7.

3.periode:

Det fortsetter med fram og tilbake i starten av tredje periode. Vi skal spille overtall, men denne gang roter vi litt og gjestene får en mulighet på straffeslag. Mathias får ut et langt bein og redder unna. Så smeller det to kjappe fra gjestene igjen på 16 sekunder og dermed 6-9. Vi jobber på, men må spille undertall, som gjestene utnytter og dermed står det 6-10. Vi gir ikke opp, men gjestene er i dytten nå. De setter inn 6-11. I løpet av ni sekunder scorer de to raske mål og øker til 6-13. Det veksler igjen litt, det er Marius som får æren av å sette inn sesongens siste mål når det gjenstår litt over minuttet av kampen. Det skjer ikke mer og dermed er årets seriespill over for denne gang. Det gjenstår minst en kamp i Regions cupen, der skal A-laget møte Vannsjø/Svinndal til dyst på bortebane. Dato for den kampen er ennå ikke klar i skrivende stund. Følg med og se om våre herrer kan ta seg til Semifinale i Regions cupen.