2 og 3 divisjon menn blir slått sammen i 2023-24.

I et brev fra SØBR fikk vi i dag beskjed om at status for senior herrer pr. d.d. er 4 lag i 2 divisjon og 9 lag i 3 divisjon. I begge divisjoner er det lag som ikke er sikre på om de får stilt lag. Regionen har da besluttet å slå sammen divisjonene og spille enkel serie fram til midten av januar. Deretter vil det bli delt opp i et A og B sluttspill.

Print Friendly, PDF & Email

Spillelisens/forsikring:

Dette gjør da at det ikke er høyeste og laveste regional serie og alle som skal spille senior herrer skal betale spillerlisens for laveste regionale serie. Grunnlisensen blir da kr 730.- og utvidet lisens 1060.- Dersom du også skal spille i 1 divisjon Øst menn, må du betale mellomlegget opp til grunnlisens kr. 2085.- eller utvidet lisens kr. 2465.-. Utvidet lisens gir raskere respons og dekker noe mer.

NB! Viktig også å huske på er også er at det kun kan benyttes 3 + keeper fra 1. lag i Forbundseriene ned på 2. lag og at juniorer IKKE går fritt mellom lagene.

Lillehammer IBK trekker laget fra 1 divisjon Østland menn.

Det kom også en pressemelding fra NBF i dag om at Lillehammer IBK dessverre ser seg nødt til å trekke laget sitt fra 1 divisjon Østland menn.

Print Friendly, PDF & Email