Mulligan Open 2023, innsamling.

I 5 år har Mulligan Open blitt arrangert i Fredrikstad. Turneringen har hvert år samlet inn penger til hovedsakelig Fredrikstad ballklubb. FFK og Stjernen har også nytt godt av Mulligan Open’s innsamling. I samarbeid med Amedia SMB deler de ut «Idrettsstipend» på banketten som holdes på Scandic City. I år var St. Croix Innebandyklubb så heldig å få dette stipendet, som skal få flere barn med i idretten vår 🙂

Stipend:

Vi i Amedia SMB er stolte av å få lov til å dele ut idrettsstipendet på Mulligan Open. En tradisjon som vi nå har gjort i 3 år. I år så har juryen valgt å gi pengene til et prosjekt. Et prosjekt som jeg vet Mulligan-General setter stor pris på. Brevik har i sin lange idrettskarriere vært en del av Slevik IBK som i fjor sørget for at Fredrikstad fikk nok et NM-gull til byen. Prosjektet vi støtter i år tilfaller barn og unge. Barn og unge som har lyst til å spille innebandy på tvers av religion, kulturelle forskjeller og barn med fattige levekår. Da vi fikk høre at St.Croix skulle starte Innebandy-SFO med Brevik i spissen så valgt vi at dette året å gi prosjektet «Innebandy SFO» 10.000kr. Gratulerer! Og lykke til St.Croix.

Ett kriteria for å motta dette stipendet er at klubben samler inn innebandyutstyr til barna på flyktningmottaket på Ørmen som drives av SANA. Vi skal gå gjennom alt av utstyr og samle sammen køller, baller, mål, drakter og overtrekk og se hva vi kan donere bort. Vi syns dette er en SÅ GOD ide’ at vi ønsker å høre med klubbens medlemmer også. Vi regner med at det er mengder med utstyr i deres hyller og skap også som har blitt for smått, eller ikke brukes lenger. Nå kan ALT dette komme noen tilgode igjen 🙂

Dersom noen har utstyr fra andre idretter er vi HELT sikker på at det også blir tatt GODT imot. Så la oss nå slå to fluer i EN smekk og rydde i skuffer og skap og samle inn til noen som virkelig kommer til å sette pris på det !

«Vi syns dette er en SÅ GOD ide’ at vi ønsker å høre med klubbens medlemmer også«.

For dere som er medlemmer, kan bare levere inn dette på treningsdager. Er det andre som ønsker å bidra, ta kontakt med undertegnede på 97974040. Jeg bor rett ved Borgehallen og kan møte dere der ved avtale. (har dere sååå mye at dere ikke får det med dere, kan jeg hente).

Amedia SMB * Scandic City * Mulligan Open

Mulligan Open historie:

Christian Brevik om golf «barnet» sitt:

Holdt på i fem år, og har omsatt for nesten 1.5 millioner. Nå gir jeg bort mitt «barn» og overlater turneringen til Fredrikstad Ballklubb. Det tar mye tid og arrangere sånt nesten på egenhånd. Mulligan Open er en golfturnering hvor inntektene fra turneringen har tilfalt hovedsakelig Fredrikstad Ballklubb, men også Stjernen og FFK et år. I tillegg har det nå i tre år blitt delt ut et idrettsstipend hvor en deltager, organisasjon eller prosjekt som omhandler Fredrikstad får tildelt 10.000kr gitt av Amedia SMB. Første året gikk stipendet til Emil Gangfløt som er kommende stjerne innen biljard hvor han setter Fredrikstad på kartet rundt om i verden. I fjor fikk Fredrikstad Skiklubb hvor to Fredrikstad-medlemmer skulle stille løpe orienteringsVM for landslaget. Og i år går det til prosjektet «Innebandy SFO» hvor vi ønsker å få flere barn til å starte med innebandy på den østre delen av Fredrikstad. Innebandy er en voksende idrett hvor Fredrikstad i fjor ble satt på norgeskartet hvor Slevik igjen med Norgesmestere.

Trykk på bildet for å komme til Amedia SMB.

Print Friendly, PDF & Email