Regionscup

Vi møter Slevik 2 i Regionscupens kvartsfinale. Vi har nok ikke stilt med et mindre lag tidligere. Kun 10 stk, men Slevik har bare 12 så det er to lag som får mye spilletid her.

Print Friendly, PDF & Email

6-9, (3-3), (2-4), 1-2)

Dette var den første av de fire i kvartfinalene (les mer HER). Skal bli spennende og se hvem vi møter i neste runde 🙂

1-1 etter 21 sekunder

Og etter 47 sekunder ledet hjemmelaget 2-1. Det er ikke akkurat hverdagskost. Litt spesielt også at begge de to første målene ble scoret på tiden 00:21 😉 Det ble dessverre i ført skuddstatistikk så den blir litt rar.

Spillende trener

Med skader og andre utilgjengelige spillere hadde Christian Brevik hadde igjen trukket på seg piratdrakten for A-laget og vi spurte han om en kommentar til kampen:

«Vi reiste ut med ikke så mange spillere til Gaustad i går, og gjorde jobben. Et par spillere fikk prøvd seg i ulike posisjoner, og Jørgen fra B-laget fikk sjansen i mål. All ære til et Slevik-lag som stilte med fire spillere med eliteserie-erfaring som spilte typisk Slevik-innebandy med masse trekk i laget, center høyt og til tider det vanlig «Kjell-presset». Selv om de hadde mest ball og kanskje spilte best innebandy så var det erfaringen som avgjorde i går. Vi var aldri truet og gøy for noen pirater som har spilt i Slevik tidligere å spille i Gaustadhallen igjen. Nå krysser vi fingrene for at vi får hjemmebanefordel i semifinalen»

Trener Brevik

Dagens BB ble: Per Thomas Fjell.

Trykk på banner for å kjøpe billetter til årets NM i Kongstenhallen.

Print Friendly, PDF & Email