St. Croix 2 mot Slevik 2

Mandag kveld, og det er klart for ny kamp i sluttspillet. B laget skal møtet klubben med det største navnet i norsk innebandy: Slevik.

Print Friendly, PDF & Email

1 periode:

Det starter med å se lysere ut enn en sommerkveld i juni, for Slevik får seg nemlig en skikkelig kalddusj og etter kun 18 sekunder går St Croix opp i ledelse 1-0, scoring Andreas Jordet, assist fra Christian Brevik. Og ikke mer enn 1 minutt og 16 sekunder er gått før det ligger en ny ball i nettet, 2-0! Scoring fra Marius, assistert av Kapteinen sjæl: Bare Morten.

De sjanses mye mot målet til Slevik, men de får ristet av seg seg verste og klarer å sette 2-1 etter 10:03 og utligne til 2-2 på tiden 12:43.

Så tenner piratene til igjen og klarer å sette 3-2 ved Thøgersen, assistert av Maxi «Junior» Kristoffersen. Ikke mer enn 2 ½ minutt senere kommer en ny scoring, og dette blir registrert som selvmål for Slevik. 4 – 2!

Dette blir også resultatet til pause.

2 periode:

Ny periode, og nå er det Slevik som kommer best i gang, en sjanse til hjemmelaget, 3 til bortelaget. Og etter 03:08 reduserer gjestene til 4-3. Og ikke mer enn 41 sekunder senere scorer Slevik enda et mål, 4-4!

Det tar noen sekunder å riste av seg sjokket og få på plass pasningene igjen, men svaret kommer relativt raskt for St Croix går igjen opp i ledelsen på 04:56.Scoring: Bursdagsbarnet: Markus Hanstad, assist: Marius Jakobsen.

5-4 til hjemmelaget!

Så våkner virkelig Slevik, og det er nå vi får se både talenter, ferdigheter og rutine fra et høyere nivå vise seg. Slevik skrur virkelig opp og skaper flere sjanser på rappen, men Jørgen i mål tvinger frem noen gode redninger. Men selv om Slevik har skrudd opp giret så viser hjemmelaget tidvis at de også kan. På tiden 13:30 setter Slevik en scoring og det er nå 5 – 5. Dette blir også resultatet til pause nr 2.

3 periode:

Den siste perioden starter med en kalddusj for hjemmelaget, etter kun 48 sekunder får gjestene straffeslag. Den settes og dermed viser tavla nå 5-6. Slevik klarer for første gang å øke ledelsen i kampen på tiden 03:24 i siste periode. 5-7.

Men så våkner hjemmelaget til og finner hverandre igjen mye bedre, nå blir det flere FETE sjanser begge veier og midtveis i perioden på tiden 10:31 setter St Croix 6-7. Scoring av Marius Jakobsen assistert av Hanstad. Det bølger godt frem og tilbake nå hvor begge lag har skudd i «rammeverket» som det heter på «voksenspråket». Hjemmelaget tvinger frem flere gode

redninger fra Slevik sin keeper, men på tiden 16:35 klarer Mathias Møller Pettersen å finne Christopher Thøgersen! 7-7 og stor spenning igjen!

Det fortsetter å bølge frem og tilbake men resultatet ender med 7-7 i en spennende og delvis variert kamp.

BB: Markus Hanstad