Piratene har i helgen spilt mot drager, ildkuler og ulver. Det er tøffe forhold i innebandy 😉

Piratene har i helgen spilt mot drager, ildkuler og ulver. Det er som dere skjønner tøffe forhold i Norsk innebandy 😉

Sesongens tredje kamp

St.Croix3 vs. Horten Dragons

12.11.2021,

1. periode

Da var vi klare for nok en kamp – dagens mostander var Horten Dragons. Horten stater best, men på tiden 12:24 får de en mann utvist og vi har et overtallsspill. Vi spiller ok, men klarer ikke få noe uttelling, det klarer dermed Horten på tiden 16:39 0-1. Like før perioden er over klarer vi å score, det er Pål som setter den med assist fra Sven. Stillingen er 1-1 til pause.

2. periode

Vi starter perioden best med første skudd på mål. Det tar ikke lang tid før Horten er fremme og øker ledelsen på tiden 06:31. Ikke lenge etter ligger det nok en ball i kassa vår 1-3 til Horten. Vi kommer til muligheter, men ingenting resulterer i scoringer. Horten kommer også til flere muligheter, men Tor er på jobb og holder oss inne i kampen. På tiden 13:30 klarer Horten å øke ledelsen nok en gang. Horten fortsetter og press på, men vi holder de tilbake. Vi kommer også til noen sjanser, men Horten har full kontroll og avslutter perioden med en 1-4 ledelse.

3. periode

Horten forsetter der de slapp, og starter perioden best. Vi kommer til muligheter, men marginene er ikke helt med oss. Horten holder trykket oppe, og Tor redder det som kommer. På tiden 11:03 får vi en 2. min utvising og vi må ut i et undertallsspill. Vi forsvarer oss bra, men ikke lenge etter, på tiden 14:45, får vi nok en gang 2. min utvising også denne gangen klarer vi å holde de tilbake. Til slutt må vi se oss slått når Horten pynter på resultatet på tiden 17:14 1-5. Perioden avsluttes med to angrep av oss, men resultatet når klokka pipper forblir 1-5 til Horten.

BB Truls Knape

Pål 1+0

Sven 0+1

H. Helfredsen

St. Croix G-14 møtte Slevik G-14 i Gressvikhallen på lørdag og vant 4-8 i en kamp der begge lag faktisk laget selvmål. Heldigvis hadde de ikke noe å si på sluttresultatet.

Så var det Slevik vi skulle besøke i deres egen hule og jeg er spent på om gutta er pålogget i dag og klare for å smelle til fra start. God stemning i garderoben men litt slække helt til en slapp e liten bønne, da våkna de get :).

1 per: Vi kommer godt igang og setter vårt første etter 54 sek ved Casper etter pass fra Frans og vi er i føringen. Vi fortsetter trykket og presse høyt og da vinner vi ballen ofte og skaper sjanser på løpende bånd i starten her. Men vil ikke inn i målet. Men etter 4,14 så presser vi dem ute ved vantet og de klarer å sende den i eget målog vi leder 2-0 etter godt spill syns nå jeg . Nå er vi i støtet og Robin bryter spillet og drar rett på mål og setter den mellom keeper og stolpen og det står brått 3-0. Så går det 2,5 min og vi slipper deres nr 16 og ha får sette inn deres første for dagen  og det står 1-3 og dette står seg ut perioden og vi leder 1-3 etter første periode etter mye bra spill.

2 per: vi er enige om å hholde på trykket å presse de høyt som vi gjorde i første men vi får ikke til det og slipper de litt inn i kampen igjen . Men Maxi blomstrer virkelig i mål om dagen og stopper det som kommer i hans vei og gliser og ler der han snapper baller foran frustrerte Slevikspillere. Men etter 06.31 så får vi igjen hull på byllen og Casper setter den igjen etter nok et framspill av Frans og det står 1-4 til oss.  Og nå våkner vi litt igjen og ca min etter så vil Mathias også bli med på scoringtabellen og det står 1-5 etter pass fra Marcus. Siste del av perioden så faller vi i trykket igjen og vi faller bakpå men klarer å holde tett bakover. Vi får være fornøyd med at vi jobber bra der bak og stenger for dem.

3 per: Vi går nå ut i hundre og vil vinne denne kampen og vertene får det tøft da de sliter med lite folk og da presser vi på og så kommer et mønsterangrephvor ballen gjør jobben og ballen blir lagt tverrs over fra Henrik og Emir kommer inn på bakre stolpe og klinker den hardt i mål og vi øker til 1-6 etter 1.25 ut i perioden.

Men ca min etter så lar vi dem klinke til å ser på og de får satt sitt 2 og det står 2-6 3 min ut i siste per. Så bølger spillet litt frem å tilbake men vi er litt vassere i trykket vårt og maler på og etter 5 min så prikker Rbin og setter sitt andre for dagen etter nydelig fremspill av Albert og det står 2-7 til oss.  Så kommer en periode hvor det virker som vi er fornøyd for dagen og slipper inn 2 baklengs før vi våkner å vil litt mere igjen. Vi våkner til live igjen og presser på og Marcus blir servert et knallpass men setter den knallhardt i stanga og må bare le når han ser den ikke går inn. Men Emir er ikke ferdig for dagen og vil ha et mål til og fastsetter sluttresultatet til 4-8 etter et flott fremspill fra Oskar og vi tar sesongens første trepoenger. 🙂