Det bare måtte bli hjemmeseier denne kvelden. St. Croix H2 mot H3 🙂 og det fikk vi rett i…

Sesongens fjerde kamp

St. Croix 2 vs. St. Croix 3

16.11.2021

1. periode

Det er St. Croix 2 som starter best med to raske angrep. Så er det vi som er fremme og skaper muligheter, men keeper redder. Så sitter den på tiden 06:22 1-0 til St. Croix 2. Begge lag skaper sjanser, men det er St. Croix 2 som setter sin andre scoring for dagen på tiden 14:47. Vi forsvarer oss bra, men på slutten av perioden ligger det nok en ball i nettet bak oss. Perioden avsluttes med 3-0 ledelse til hjemmelaget.

2.periode

Vi starter best med første skudd på mål. Så er St. Croix 2 effektive og scorer tre mål før det er spilt 3 min. St. Croix 2 forsetter og kjøre på og vi har nok med å forsvare oss. På tiden 09:20 øker St. Croix 2 ledelsen til 7-0. St. Croix 2 kjører på videre, men Kristian redd det som kommer. Så er det endelig vår tur til å få uttelling på tiden 14:57 – det er Roy som kriger den inn med assist fra Jørn. Begge lag skaper sjanser, men ingen mål. I sted er det St. Croix 2 som får en 2 min utvising på slutten av perioden vi har kontroll og perioden avsluttes 7-1.

3.periode

Etter bare 40 sekunder ut i perioden ligger det en ny ball i vårt nett. Vi skaper muligheter, men det vil seg ikke. På tiden 01:28 er det vi som får en 2 min utvising. Vi forsvarer oss bra, men St. Croix 2 kontroller det meste av spillet. 10:29 er det St. Croix 2 som får en ny 2 min, vi skaper veldig lite i dette overtallsspillet. Resten av perioden er det vi som trøkker på, men resultat forblir uendret. St. Croix 2 vinner 8-1.