Dobbelt så langt som til «den andre byen» (iflg sangen) ligger Hjortsberghallen. Der hører «Halden Hotshots» til. Våre gutter drar på tur til nabobyen ved grensen.

Alle bilder av Anja Ø. Bekkelund.

Bortekamp i Halden for St. Croix H2.
Vi møter til kamp i Hjortsberghallen for å møte Halden, denne hallen kan vi vel si har sett sine bedre dager …

Sterkt av 2.laget å ta med seieren hjem, noe som ikke er dagligdags blant herrelagene i St. Croix.
4-5 (1-1,2-2,1-2).

1.periode.
Kampen settes i gang og vi er på fra start. Spillet er ganske så jevnt, men vi har flere skudd på mål enn motstanderen. Vi tetter også bedre bakover. Det skal gå 12:25 før vi setter ballen bak målvakt, det er #4 Oskar som setter det første, med pass fra #74 Marius. Ikke lenge etter svarer Halden med å putte sitt første på tida 13:09, vi er nå like langt og stillinga er 1-1. Vi fortsetter å spille bra resten av perioden, men klarer ikke å sette flere mål.
Vi går til pause på stillinga 1-1.

2.periode.
Det går ikke mer enn 42 sekunder før Halden scorer og tar ledelsen 2-1. 30 sekunder etterpå øker de ledelsen til 3-1. Vi har ikke vært helt våkne nå på starten av 2.periode. Selv om spillet er ganske jevnt så langt så er det Haldenserne som nå leder med 2 mål. Vi våkner midt i 2.periode og vi presser på, vi er harde defensivt og vi får uttelling for innsatsen vår. #82 Simen setter ballen i mål med pass fra #66 Patrick, tida er nå 11:19 og stillinga er 3-2. Nå er vi godt inni spillet vårt og vi utligner 30 sekunder senere. #36 Kenneth «danseløven» med pass fra #88 Gul på tida 11:49. Det står nå 3-3! Vi får en 2 minutter, men boxplayet vårt har vært bra i hele år og vi fortsetter med det, vi spiller vårt spill og de får ingen store muligheter til å gå opp i ledelse. Det står 3-3 på kuben nå vi går til 2.pause.

3.periode.
Vi må fortsette der vi slapp. Haldenserne begynner å bli slitne. Vi har mer å gå på.
Dette er moro å se på, når spillet sitter så godt. Vi går til ledelse 3-4 på tida 06:39, det er #74 Marius som sørger for å sette ballen bak målvakt. Halden ryker på en utvisning når tida er 11:42. Vi scorer i power-play på tida 13:25 og øker ledelsen til 3-5 med pass fra #14 Ketil scorer #74 Marius igjen. Når klokka slår 15:10 setter Halden inn sitt 4. for dagen, og det står 4-5. Begge lag begynner å bli slitne, men vi fortsetter å spille godt og holder tett bakover. Motstanderen begynner å frustrert og ryker på 2 utvisninger i siste spilleminutt.

Dommeren blåser i fløyta og vi kan juble over 4-5 seier! Dette var moro, og vi kan reise hjem med et bredt smil om munnen.