Livat ettermiddag i Borgehallen.

Alle bilder: Anja Ø. Bekkelund.

12.11.22. St.Croix – Vålerenga 3-8 (0-2) (1-3) (2-3).

1.periode:

Serieleder Vålerenga på besøk denne lørdagen. De hadde også med en livat gjeng på tribunen, vi hadde også noen høylytte på tribunen. Bra trykk og stemning kampen igjennom. Gjestene kommer best i gang og presser på høyt og intensivt. De kommer til flere skudd, men Mathias stopper det som kommer. Vi kommer til noen skuddmuligheter også. Vi pådrar oss en utvisning, men holder unna i undertallsspillet. Vi passerer seksten spilte minutter når det er gjestene som finner nettmaskene først. Bare nitten sekunder senere står det 0-2. Det er stillingen til pause.

2.periode:

Vi starter perioden bra og allerede etter femti sekunder kommer reduseringen til 1-2. Ola scorer etter pasning fra Christian Brevik. Gjestene har trykket de neste minuttene og vi forsvarer oss godt. Etter fjorten minutter får vi en utvisning, gjestene bruker bare 26 sekunder på å øke sin ledelse til 1-3. Halvannet minutt senere står det 1-4. Gjestene pådrar seg en utvisning etter atten spilte minutter av perioden. Vi har ballen og ruller rundt, men kommer til kun et skudd på mål. Det ender med en kontring der gjestene setter inn 1-5 når det gjenstår et sekund av perioden.

3.periode:

Perioden er halvannet minutt gammel når vi reduserer til 2-5. Denne gangen er det Markus som scorer etter pasning fra Teo. Gjestene pådrar seg ny utvisning og igjen overtallsspill for piratene. Vi spiller rundt og Holme spiller inn til Ola som setter ballen i mål og 3-5. Vi pådrar oss en utvisning og holder godt unna, men uheldigvis treffer ballen en av våre og det blir selvmål og gjestene øker da til 3-6. Vi pådrar oss ny utvisning og denne gangen rydder vi godt unna og rir av den utvisningen. Vi er frampå med noen sjanser, men igjen kommer gjestene til en mulighet som de utnytter og dermed 3-7. Gjestene pådrar seg en 2+2 minutter for hardt spill og nytt overtall for oss. Vi tar en Time out. Vi etablerer oss og kommer til et par skudd. Igjen pådrar seg gjestene en utvisning. Nå blir det spill fem mot tre. Vi kommer til noen sjanser, men lar gjestene vinne ballen og komme alene mot Mathias, det ender med at gjestene tildeles et straffeslag. Det settes i mål og 3-8 er et faktum. Det ebber ut med det og alt i alt mye bra innsats og vilje. Kommer ikke til nok klare sjanser og skuddene sitter ikke helt. Laget viser fremgang og må jobbe hardt og ha tilsvarende innsats neste kamp som er borte mot Monolitten førstkommende helg.