8 minutter

Vi scorer dagens første mål etter 10 minutter. Så fraktes ballen fram og tilbake. Monolitten har flest sjanser og klarer å få lirket ballen i kassa to ganger før vi går til pause. Den pausen brukte tydeligvis laget fra Bygdøy bedre enn oss. Nå kommer 8 minutter med feil, frustrasjon og tafatthet. 8 minutter som ødelegger for vår del.

(2-1), (5-0), (0-1). 7-2.

Sifrene lyver:

Nå var ikke Monolitten så mye bedre enn oss, men de hadde de omtalte 8 minuttene på sin side og det klarte vi aldri å ta igjen. Det måtte en TIME-OUT til for å nullstille de sorte og gule. Neste kamp begynner vi med TIME-OUT tenker jeg 😉 På tiden 13:03 tar vi TIME-OUT og derfra og ut var det to jevngode lag på banen. De stripete kommer til flest skudd, men ballen stopper hos vår målvakt.

#12 Ida Johansen ble BB.

Ellen og Aleksander:

Vi får kjenne på nivåforskjellen mellom 2. divisjon og 1. divisjon idag. Vi blir hardt straffet for og ikke være påskrudd i forsvar. Det positive er at vi leverer 40 veldige gode minutter som er mange hakk opp fra Holmlia kampen.

1 periode:

Vi starter kampen litt kaotisk på ett uvant underlag. Vi kommer etter hvert bedre inn i kampen og etter 09:48 tar vi ledelsen signert Ida Johansen. Vi holder godt sammen i resten av perioden, men glipper i markeringene foran mål ett par ganger. Det resulterer i 2 baklengsmål og vi går inn i pausen med 2-1 til Monolitten.

2 periode:

Her har vi nok sovnet i garderoben under pausen, vi henger ikke sammen i noen ledd av spillet vårt. Vi glipper i markeringer og blir for feige i duellene på returene fra Bri (Red. merk. Birgitte). Innen vi våkner halvveis ut i perioden så rekker Monolitten å sette ballen 5 ganger bak vår keeper. Plutselig sto det 7-1 til hjemmelaget, og vi har gjort det fryktelig vanskelig for oss selv. Vi tar oss sammen og får presset frem ti avslutninger på hjemmelagets gode keeper uten å få betalt for dette. Perioden ender 5-0 til Monolitten og tavlen lyser 7-1. Heldigvis så gjentar de samme feilene seg på baklengsmålene, så dette er ting som er enkle å gjøre noe med på trening.

3 periode:

Vi går ut med en innstilling om å vinne perioden å ta med oss en god følelse fra kampen. Vi fortsetter som vi slapp i 2. periode og har god kontroll på kampen gjennom hele perioden. 05:28 ut i perioden så kommer Isabelle seg fri på venstre side og fyrer av en kanon som suser opp i det lengste krysset bak Monolittens keeper. Vi fortsetter å kjøre på, men resten av perioden bærer preg av 2 keepere som er stengt for kvelden. Perioden ender 1-0 til oss, så vi klarer å få med oss en god følelse inn mot neste kamp.

Nå venter 2 gode treningsuker før vi endelig får spille på hjemmebane. Da kommer Ull/Kisa på besøk, og vi er klare til og ta vår første 3 poenger denne sesongen.

Poeng:

#12 Ida Johansen 1-0. Ble også BB.

#17 Isabelle Mathisen Pedersen 1-0.

Bilder fra kampen:

Fyrstikkallèen flerbrukshall F21.

Hvor skal jeg begynne. Fra vi var der sist parkerte vi rett på utsiden, men hele området er bygget om. Parkering for 2 timer kostet i overkant av 300.- ! Det gikk greit å komme seg inn i bygget, men derfra og de kommende kvarteret bruker vi på å lete etter dører som IKKE er låst. I trappene bland de låste dørene finner vi flere frustrerte pirater.

Hit, men ikke lengre, det står riktignok «ribune» men denne døre var selvfølgelig også låst. En liten trøst er at vi faktisk ser deler av kampen her da. Det som viste seg å være løsningen på rebusen, var å gå gjennom «Danse lokalet» og gjennom herregarderoben (dame var selvsagt låst;). Opp og ned noen trapper (eller var det ned og opp) så var vi plutselig på tribunen. EUREKA (Eureka eller Heureka (gresk: εὕρηκα) er gresk for «Jeg fant det»)

Kiosk og sekretariat:

Det var en kiosk der, men den var selvsagt låst. Sekretariatet gjorde jobben sin de, ikke noe annet. Det var ikke musikk i verken pauser eller spilleavbrudd. Mikrofonen lå nok i et rom som var låst, så vi hørte ikke noe annet enn Chanett i hallen 😉 Heldigvis husket vi fra sist gang at det var betong å sitte på. Hvordan spilleflaten var vet jeg ikke, men vantet sto 8 cm fra veggen, så det var ikke mulig å gå rundt og fotografere. Men, greit med bilder fra tribune også, hadde de bare satt på kamp-lys og ikke bare treningslys.